|
||
| grubun resmi internet sitesi morveotesi.com da multimedya da beyaz şarkısını indirmiştim harika çalıyo ya gerçekten mükemmel | ||
|
||
| ya çok seviyorum ya çoook seviyorumbenim için çook değerli ya onsuz bir mor ve ötesi düşünemüyorum zaten bateri çalanları sevrim onu daha bir ayrı seviyorum çok iyi bir davulcu bence ama biraz daha yakında dursun konserlerde o zillerden falan hiç gözükmüyo:D:D:D:D | ||
|
||
| çok iyi bateri çalıyor. gruptaki herkes gibi oda işini çok iyi yapıyor. | ||
|
||
geçenlerde yediği çiroz balığından zehirlenip 2 gün kendine gelemeyen, süper bateri çalan , konuşmaya başladığı zaman susup saatlerce dinlenesi insan
|
||
|
||
| charmed bana bir mesaj atmış bu bilgiyi nerden öğrendiğim konusunda mesajlara cevap yazmayı bilmediğim için burdan kendisine yazma ihtiyacı hissettim . Bu bilgiyi Küresel Barış ve Adalet Koalisyonun bir toplantısı sonrası sohbet sırasında kendi aktardı. | ||
|
||
| vayyyyyy süper baterist grubun hem eski hem de yeni gururu | ||
|
||
Ya Süper!!! Süper!!! Bateri Çalıyor!!! Bateri Kerem Abi'den sorulur!! ![]() ![]()
|
||
|
||
| bateri ustası ,mütevazılık abidesi , duyarlı ve daha yüzlerce güzel özellik.. çok seviyorum onu | ||
|
||
| keremmmmm kabadayıııı ....... uzun süredir ekranlarda göremediğim insan..... video da tek bir sahne içinde bile olmayan nadide baterist..... ailemizin üstadı..... herşeye rağmen ben senin bateri sesinsiz gün geçiremiyorum sen ne güzel çalıyorsun yaaaaa!!!!! |
||
|
||
| işini çok iyi yapan grup üyesi =) | ||
|
||
| inanılmaz derecede mükemmel ona bayılıyorum | ||
|
||
| ama ayıp olmazmı klibinde hemen hemen hiç gözükmedi ona moralim bozulmuştu kendisinin bateri konusunda zate ne kadar yetenekli oldugunu biliyor anlatmama gerek yok. | ||
|
||
| nedense bi türlü kankamla ikimize rüyalarımızda suratını göstermeyen insan!!!!!!!!!! şöyle açıklayayım: arkadaşım rüyasında bu adam hariç grup üyelerini rüyasında görmüş işte bayağı konuşma açısından samimilermiş şimdi bu olayı arkadaşımın ağzındam aktarıyorum: ''biz şimdi oturuyoruz kerem kabadayı yı arıyorum yok!ben de herhalde ece nin rüyasına gitmiştir diye düşündüm''dedi benim rüyamda ise bunlar röportaj veriyordu kerem kabadayı konuşuyodu yalnız bi acaip ses var görüntü yok:) adam hem konuşuyor hem yüzünü saklıyor çok gizemli birisi doğrusu
|
||
|
||
bitaneciikkk davulcummm <3<3 kerem abimm
|
||
|
||
| Hayatımdaki çoğu şeyi bir cümleyle değiştirebilecek derecede saygı toplayabilmiş insan... acaba ne demiş bu konuda diye düşündüğüm, düşüncelerine çok önem verdiğim, hayatımdaki en büyük paylardan birine sahip olan eşsiz insan...
|
||