|
||
| ayıp olmaz mı? klibinde gözlerim yoruldu onu aramaktan ama yorgunluklarına değemedi çünkü harun abinin sırtının dahi içine girdiğimiz halde kerem kabadayının zeki bakışlarından mahrum bıraktılar bizi... | ||
|
||
| o tek kelimeyle süpper bi insan | ||
|
||
bateri hocamın vuruşlarını takip edemediği nadide insan
|
||
|
||
çok sert bakıyor yaa kerem abimiz ama ben çok seviyorum onu
|
||
|
||
| Bence sert bakmıyor e adamın çaldığı alet belli bateri çalıyor yani dile kolay kahkaha atarak çalacak hali yok zaten eğer baterinin başındayken o ciddi duruşu olmasa o sesleri nasıl çıkarabilir ben bile bazen dinlerken gözlerimi kapatıp onun çalışını dinliyorum gitar falan susuyor o zaman benim kafamda sadece o sesler var =) | ||
|
||
o tek kelimeyle süpper bi insan aynen !!!
|
||
|
||
| Meslegine SAygı Duyulması Greken Bir Kişi. Kerem Abi Aynen Devam Et. Kişiliginden Asla Ödün Verme. Biz Seni Böyle Bildik Böyle Sevecegiz.... | ||
|
||
EN SEvDIGIM Sanatcı deseM? ? ____ YALAN OLMAZ ISINI COOKK güzel yapıyor seyırcıyle fazla 1 ılıskısı olmasada o bızım kalbımızde her zaman merak etme abım l-konserlerde gozum sende senı coook sevıyorummm ![]() |
||
|
||
| Grubun en sevdiğim üyesi..Diğerlerini de seviyorum tabi ama kerem abi bana daha sempatik geliyor. işini de gayet gerektiği gibi yapıyor. |
||
|
||
belritmekte fayda vardır ki duyarlılığını her seferinde takdir ettiğim ki yarın da yani 31.10.2007 ankara ünv. iletişim fakültesinde de küresel ısınma ile ilgil bir söyleşiye konuşmacı olarak katılacaktır.(sanki duyurular başlığına da yazmalıyım bunu ..neyse.. )saat:13.30 da..ayrıca pelin batu da ona eşlik edenlerden olacak..hepiniz aü. cebeci kampüsüneee!!!:)
|
||
|
||
| sesi çok güzel bence ve harika bir kişilik bayılıyorum ona grupta ayrı bir havası var ve İYİ Kİ VAR | ||
|
||
| gruptaki biraz daha soğukkanlı görünen abimizzzzzz... <3 | ||
|
||
sesi çok güzel bence ve harika bir kişilik bayılıyorum ona grupta ayrı bir havası var ve İYİ Kİ VAR sesi mi çok güzel... ben daha onu şarkı söylerken hiç duymadım da... ![]() neyse hepimiz biliyoruz ki.... o davulda bir İDOL! ordan oraya, ordan oraya koşturup bulunduğu faaliyetlerle EŞSİZ! |
||
|
||
| en sevdiğim davulcu...onu anlatmaya kelimeler yetmez süper bi'insan | ||
|
||
| türk rockın en iyi bateristlerinden biri. büyünce onun gibi bir biaterist olmak istiyorum... | ||