|
||
dün gece rüyamda gördüm..çok heyecanlıydı vallaha, elimde olsa cd ye çekerdim harun ve kerem saçları uzatmışlar beni eve bırakıyor harun arabası . sanırsam arbasının markası hyundai accent di az kalsın kaza yapıyoduk ama he çok acemi şöför çıktı harun abi ama sağ salim eve vardık ve uyanabildim
|
||
|
||
kerem abi ya, yok bu adamın ötesi ben neden bu kadar çok sevdim kerem kabadayıyı pek bilmiyorum, ama bana cok nur yuzlu, saakin, muunis, sevecen geliyor :] belki de milletin bateri çalarken hayvan moduna gecmesi olayının onda olmamasındandır "ya pokemonluk yapmayın da oturun izleyin, çalıyoruz işte" der gibi ciddi ve sempatik 1 havası var. abi çok uzattım afedersiniz de kelimeyi şimdi buldum! adam 'laubaali' deil ya olay bu!
|
||
|
||
| merhaba. bir güneşim parçasına dair fikirlerim,aslında birine ne söylesem o tümceyi ona söylemiş olmamdam büyümeye devam eden ruhumun yanında diğer güneşim parçalarına haksızlık ettiğimi sezebilir,kendimden utanç duyabilirim!bu yüzden kendilerine takdir ve ta köylerimize değin insanların üzerine insancı fiillerini devamını diliyorum.teşekkürler. | ||
|
||
| Türkiye nin en iyi bateristi... | ||
|
||
| bize öğretmesi gereken bir çok şey olduğuna inandığım insan,siyasi eleştirilerini dikkatle takip ettiğim bir siyasi liderlik vasfına yatkın bir kişi kerem abi gibi insanlar oldukça bizlerinde onursal savaşları devam edecektir çünkü onlar bize bunları öğretti | ||
|
||
| bence kerem kabadayıyı sadece iyi bi baterist olarak görmek onun müthiş bilği edinme çabalarını yok sayma saygısızlığına adım atmak demek tir .tek hayalim onun la beş dk.da olsa konuşubilme lüksüne sahip olmaktır bu bir hayal belki ama onun varlığından haberdar olmakta ,onunla aynı yüzyılda yaşamak ta benim için bi ayrıcalıktır | ||
|
||
İmajını çok beyeniyom.Özellikle sakalı ona ayrı bi hava katıyo
|
||
|
||
çok politik bi insan hayata bakış açısı sözleri tavrı diğerlerinden daha bi farklı ya benim için sanki
|
||
|
||
| türkiyede bu kadar iyi bir baterist görmedim çok şahane çalıyor ve canlı performansı diğerleri gibi harika... | ||
|
||
| YAPTIĞIN İŞ ÇOK KUTSAL | ||
|
||
merhaba. bir güneşim parçasına dair fikirlerim,aslında birine ne söylesem o tümceyi ona söylemiş olmamdam büyümeye devam eden ruhumun yanında diğer güneşim parçalarına haksızlık ettiğimi sezebilir,kendimden utanç duyabilirim!bu yüzden kendilerine takdir ve ta köylerimize değin insanların üzerine insancı fiillerini devamını diliyorum.teşekkürler. birşey anladıysam arap olayım yaa
|
||
|
||
mehmet akif ersoy'la aynı günde doğmuş olan insan ![]() arada sadece 104 yılcık varr...
|
||
|
||
Ezel Drumps bateri çalıyor. hay allahım gülmekten çatlıcam.bukadar özellik bitek keremde var işte.Evlendirelim bu çocugu artık Alman Lisesinde haruunla tanıştılar 1977 doğumlu.. Çok iyi siyaset konuşuyor. Bateri harici gitar da çalıyor
|
||
|
||
| Bu adamı çok seviyorum! | ||
|
||
| http://gulkendine.deviantart.com/art/rowdy-57419811 sigarayı hiç yakıştıramadım kerem kabadayıya.. |
||