|
||
| Kerem Kabadayı ayrıca Aylık çıkan siyasi dergi RED'de yazıyor.. | ||
|
||
Aynen ben de. Çok garip bi duruşu var ayrıca |
||
|
||
| ben batrist olarak değil duyarlı bi adam olarak görüyorum onu.bateriyi iyi çalıyor ama çevresel ve siyasi yönü daha baskın. | ||
|
||
| bagetini aldım kerem abinin.çok mutluyum çok. | ||
|
||
bagetini aldım kerem abinin.çok mutluyum çok. o nasıl oldu? |
||
|
||
| bayagı kulise kadar girdim fotgraflar penalar bagetler fandan 4 arkadaştık ben büyük düşler albümünüde imzallattım daha birsürü şey. | ||
|
||
oovv abi süpersin ya.su bageti bana satsana biliyorum satmıycagını ama fotosunu çekersen sevinirim
|
||
|
||
Ezel Drumps bateri çalıyor. hay allahım gülmekten çatlıcam.bukadar özellik bitek keremde var işte.Evlendirelim bu çocugu artık Alman Lisesinde haruunla tanıştılar 1977 doğumlu.. Çok iyi siyaset konuşuyor. Bateri harici gitar da çalıyor ![]()
|
||
|
||
bayagı kulise kadar girdim fotgraflar penalar bagetler fandan 4 arkadaştık ben büyük düşler albümünüde imzallattım daha birsürü şey. hehehe evet dua et tek gelmiştinnn valla :p bizim gibi üçlü olsan yanmıştın xD
|
||
|
||
yerinde olmak isterdim ismail abi inşallah bir gün hepimiz onlarla tanışma imkanı buluruz belki ileride biz bir baget hediye ederiz kerem kabadayıya
|
||
|
||
| Amin. Miraycım. | ||
|
||
| Grubun en sempatiği nasıl da tatlısın sen nasıl da canayakın. Umarım birgün tanışma şansım olur seninle. |
||
|
||
| çok bilgili | ||
|
||
| kerem kabadayı mükemmellik tarifi ne yazık ki şuan yeryüzündeki sizi tarif eden tek kelime ...daha iyi sizi anlatacak yaptığınız güzel işleri tarifleyecek tek kelime.. eğer bir sözlük yazacak olsaydım kerem kelimesi için tarifi yok çünkü kelimeler bile yetersiz kalıyor derdim... okyanusların içindeki keşfedilmemiş keşfi mümkün de olmayan sesler gibisin... çok özelsin ... keşke bu yorumlarımızı okuyabilecek vaktin olsa da fanlarının seninle , ritimlerinle gurur duyduğunu hissedebilseydin... ama ben biliyorum ki sen biliyorsun (* içimde hissedebildiğim ritimlerinle huzur bulabildiğim nadir müzisyenlerdensin... seni tanımadım karşılıklı ama tanışıpta hala konuşabildiğim ve konuşmak istediğim nadir insanlardan biri olmanı isterdim...ama ritimlerinle tanıştık ya o yüzden galiba sende o nadir insanlardansın kerem kkabadayı... teşekkür ederim ... |
||