|
||
| Dün söylediklerin çok güzeldi. İşte bu dedimm ! Ne kadar gururlandım anlatamam. iyiki sizi dinliyorum dedim kendime.. muhteşemsiniz.. 'Bizler gibi insanların karşısına çıkıpta 'akıllı olun akıllı' diye dayılananlara 'KaRşı ÇıKıcaK' olan 'En Az Bir DELİ' bu ülkenin her mahallesinde 'HaLa YAŞIYOR !' Aynen öylee eminim bizim gibi birçok deli var ! Ve o deliler üzerine düşenleri, Atatürk'ün miraslarını hiç unutmadılar unutmayacaklar ! Zamanı geldiğinde bizim gibi delilerin hepsi Deli Ötesi olacaklar...
|
||
|
||
| dünkü konusmaya hayran kaldik.. gercekten cok etkiliyci ve gerceklerdi seni de ben sahsen cok seviyorum gercekten cok basarili ve inanilmaz bir insansin (tanidigim kadariyla ) kerem abi forumu unutmaniz biraz icimizi burkuttu ama olsun biz sizi her zaman yine destekleriz (duygu sömürüsü yapmiyorum hayir )o karsi cikan delilerden öte size deli olan hayranlarinizda var unutmayin
|
||
|
||
| baget eline o kadar çok yakışıyorki harika birisi kerem abim. | ||
|
||
| Gerek müzisyen olatak gerek de İnsan olarak Çok güzel bir karaktere sahip .Kendisine hayat boyu başarılar... | ||
|
||
her konuşmasın da kendisine hayranlığım 10000 kat daha artmakta ![]() müzisyen tarafı dışında kişiliğine, konuşmasına,hayran olduğum mükemmel insan. |
||
|
||
| kerem kabadayı deyince adının geçtiği her cümleye harfleri bir araya getirip kelimeler oluşturabilirsem ve bunlar seni anlatabilecek kadar değerli olabilirse bende bir cümle katmayı istiyorum ... biraz zaman geçti biliyorum ama power türk müzik ödüllerindeki harika ötesi konuşman çok anlamlydı ve ............... ( noktalara getirilicek anlamlı bir kelime bulamadım ama güzel şeyler söylemek istedim(: teşekkürler kerem kabadayı ve ötesi (: (: (: |
||
|
||
KEREM KABADAYI ÇOK BAŞKA BİR İNSAN YA
|
||
|
||
| evet çok iyi bir cevap vermiş kerem gibi davul çalan zor bulunur oooo bir harika ayrıca çook şeker yaa gözleri hep gülüyor | ||
|
||
fikir ve görüşlerini beni kendisine hayran kılan insan..
|
||
|
||
![]() GÖZLERİ ÖPÜCÜK ÖPÜCÜK BAKIYOR
|
||
|
||
üniversite rekoru kıracak yakında
|
||
|
||
arkadaşlar bu arada kerem kabadayı nereden öğretim üyesi?
|
||
|
||
| gözleri harika çıkmış çok yakışıklı kerem abim. | ||
|
||
bulamadıkkı senın gıbı bı davulcu gruba ![]() |
||