|
||
| konuşmalarıyla en çok etkileyen üye...harun çok 'ee' 'ıı' falan diyor...ama kerem çok akıcı konuşuyor ya... | ||
|
||
| bütün grupla tanıstım ama onunla daha tanısamadım..ama hırs yaptık morumla..14 martta cıkmazsa odadan biz dalcaz odaya valla (= bu sefer alacağım bagetlerini..=) | ||
|
||
btn grupla tanstm ama onnla daha tanısamdm..ama hırs yaptk morumla..14 martta cıkmazsa odadan biz dalcaz odaya wala (= bu sfer alcm bagelerini..=) Evett biz bunu yapıcaz Kerem abimizi görmeden nalları dikersek gözümüz açık gidicek =)
|
||
|
||
gider valla =) ayıpsın morum her şekil cıkartıcaz onu odadan bu sefer kurtulamayacak bizden
|
||
|
||
| inşallah morumm inşaallahhh =( | ||
|
||
| odadan çıkartacagız tabi...çok seviyoruz bizler onu. | ||
|
||
| Eveeett ve çookk görmek istiyoruz. | ||
|
||
evet ya kulisten çıkaralım kerem abimizi.
|
||
|
||
KEREMMM KABADAYIII MERHABAA SANAAA HEMDEE KOSKOCAMANNN MERHABAA BUGÜN YANİİ 11 MART BENİM DOĞUMM GÜNÜMMM BUNU SENİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİMM ... ÇÜNKÜ ASLINDA BEN SEN DAVUL ÇALDIĞINDA YENİDEN DOĞUP GELİYORUM EVRENE .. TEŞEKKÜR EDERİMM KEREM ..
|
||
|
||
arkadaşım iyi seneler ama kerem abi bunları okumaz ![]() |
||
|
||
arkadaşım iyi seneler ama kerem abi bunları okumaz ![]() teşekkür ederimm okumasına gerek yok zaten beni hissetsin yeter ve eminim ki o hisseder ayrıca böyle önemsiz işlerle uğraşsaydı kerem kabadayı benim için KEREM KABADAYI olmazdı zaten
|
||
|
||
| türkiye'nin tartışmasın en iyi davulsu üstüne kimse tanınamaz. çok iyi,çok tatlı dilli ,çok çok çok muhteşem bir karaktere sahip ya konuşması gözleri .canım benim ya yolları açık olsun ne diyeyim ....))))))) | ||
|
||
| o kadar samimi ve o kadar içten ki..o gözlerin rengini hala çözebilmiş değilim zaten..gerçekten keşke kerem kabadayı benim abim olsaydı diyorum..keşke keşke.. siz kulisten çıkartmaya uğraşın ben panelde saatlerce baktım durdum haha pislik yapim biraz..
|
||
|
||
| duruşuyla "benim" diyen saygı duyulması gereken kocaman yürekli abimiz.. | ||
|
||
| yüregiyle konuşan çok ama çok sevdigim kerem abim. | ||