|
||
kerem bateri çalarken kendimi 366'ncı günde 13'ncü ayı ve 25.00 'nci saati yaşarken buluyorum .. o boyutta sadece kerem ve ben varız .. sanırım farkımız bu olsa gerek senin ruhunu seviyoruz biz kerem kabadayı ... !!!!!
|
||
|
||
| ya bence muhteşem bi insan hem çok tatlı hem çok yakışıklı hemde çok soğuk görünsede çok iyi biri tamamen çözülmeyi bekleyen bi sır küpü bişi sorcam ona direk ulaşabileceğim bi e-mail adresi var mi biliyosaniz nolur cevp yazin | ||
|
||
| ankara saklıkent'e konsere geldiğinde onunla konuştum daha doğrusu konuşamadım,çok heyecanlandım.bir zamanlar fotograflarını bile görmek hayalken karşımda öylece duruyordu,canlıydı nefes alıyordu,konuşuyordu.hissettiğim şey hayranlık değil ama tarifi de yok.ona söylemek istediğim o kadar çok şey vardı ki ben diyemedim.umarım daha uzun süre yanında kalabileceğim bir anda yeniden karşılarım ve söyleyeceklerimi söylerim.o mükemmel biri | ||
|
||
yakışıklı müttevazi marifettli tam davulcu tipi var adamda zaten
|
||
|
||
size komik gelebilir ama ne zaman şu kerem kabadayıyı görsem aklıma herhangi bir kedi geliyor nedenini ben de anlamadım ama öyle geliyor özellikle de gözlerini görünce... önceki hayatında kedi midir nedir de ben de hissediyorum onu
|
||
|
||
| Powerturk müzik ödüllerindeki konuşması neydi öyle ya..Hayran kaldım..Valla helal olsun gerçekten çok akıllı,çok güzel türkçe konuşan müthiş tatlı bir insan bence.. | ||
|
||
| Kerem abi gerçekten çok mütevazi... Kendisiyle yapmış olduğum konusmada beni en fazla etkileyen mütevaziliği olmuştu.... Gerçekten Dünyanın en saçma şeyinden bahsetseniz bile sizi dikkatle dinliyor,size saygı gösteriyor.... Ayrıca çok da iyi bir Rock davulcusu.... | ||
|
||
dünya üzerindeki en ufak şeye bile değer verebileceğini hissettiğim insan... ikinci konuşmamızda sanki 40 yıllık arkadaşımmış gibi samimi konuşarak beni etkileyen güzel abim
|
||
|
||
| kısa saç bi insana bu kadarmı yakışır... | ||
|
||
davulu ilk gördüğü anı ...canlı canlı karşımda görünce davulu başladım çalmaya... diye anlatıyor süper ya
|
||
|
||
| kerem abi süper ötesi diyecek birşey yok ona zaten baterinin başına oturduğunda kopan insan ona tapıyorum onunla tanışmayı çok isterdim. | ||
|
||
davulu, gitarla calması süper.bkz; deli
|
||
|
||
davulu, gitarla calması süper.bkz; deli evet ya harika olmuş gitarla davula vuruyor falan. ![]()
|
||
|
||
| evet...şarkının birinci bölümü bitiyor ya....kerem abi de davula vurup tutuyor sesi kesmek için...çok şirin çıkmış orda...... | ||
|
||
davulu, gitarla calması süper.bkz; deli evet ya harika olmuş gitarla davula vuruyor falan. ![]() ![]() küçücük pencereden izleyince öyle anlasılıyor
|
||