|
||
davulu, gitarla calması süper.bkz; deli evet ya harika olmuş gitarla davula vuruyor falan. ![]() ![]() küçücük pencereden izleyince öyle anlasılıyor neyse çaktırmayız.
|
||
|
||
ama bende öyle bilkiyorum ya sanki gitarla çalmıştı ama neyse çaktırmayız
|
||
|
||
Deli'nin klibini izledikten sonra bir kez daha takdir edip önünde saygıyla eğildiğim insan... Sakallı morik
|
||
|
||
| saçlar yakıştı (: | ||
|
||
Powertürk'deki konuşmasında bir kez daha hayranı olduğum sempatik insan
|
||
|
||
| çok mesafeli ve disiplinli bir arkadaş işini onun kadar iyi yapan birini daha tanımıyorum.. sesi ve görüntüsü birbirine o kadar zıt ki konuşmaya başladığı anda insanın herşeyi bırakıp bir onu dinleyesi geliyor |
||
|
||
| akıllı olun akıllı diye dayılananlara karşı çıkıcak olan en az bir deli bu ülkenin hala her mahalesinde yatıyor.k.kabadayı... çok ama çok seviyorum kerem abimi.. |
||
|
||
| arkadaşlar kerem kabadayı red dergisinde yazılar yazıyor mu? |
||
|
||
| kerem kabadayı bu aralar ritimlerini her dinlediğimde artık hissettiklerimi yazıyorum .. bazen o kadar güzel şeyler ortaya çıkıyor ki anlıyorum ki senin ritimlerin ben oluyorum .. p.s. : biliyorum arkadaşlar kerem kabadayı okumuyor forumu ....................................... |
||
|
||
| tam bir bateri uzmanı süper çalıyo dice bişey yok | ||
|
||
| keremankara if barda bana mail at demiştin mail adresinide vermiştin ama hatırlamıyorum ben uzun bir süredir askerdeyim bana türkoray@gmail.com dan ulaşabilirsin ben kimmiyim saklıkent.gitar, yalnış yapan adam ![]() görüşmek üzere |
||
|
||
tek kelimeyle mükemmel bir insan bütün grup üyeleri gibi ama Kerem'in ayrı bir yeri var :)ve ayrıca çok güzel çalıyor
|
||
|
||
ya arkadaşlar kerem kabadayı aylık RED dergisinde hala yazmaya devam ediyor mu?geçen aldığım da ismi falan yoktu da
|
||
|
||
son derece mukemmel
|
||
|
||
babam taktı Kerem K. çok iyi bateri çalıyor diye
|
||