|
||
Kendisini TRT-Bukalemun'da göremediğim için baya üzüldüm
|
||
|
||
| ne denirki!!Türkiye'de kalite açısından sayılı insanlardan biri... | ||
|
||
babam taktı Kerem K. çok iyi bateri çalıyor diye o zaman mor ve ötesi konserlerine götürmelisin...çünkü harika bir baterist ve kişilik...
![]() |
||
|
||
eminim iyi biridir.görmedim onları ama kesinlikle görmek isterdim.
|
||
|
||
Bateri çalmak ona çok yakışıyor. Belki de böyle alıştığımızdandır.
|
||
|
||
| genel olarak tüm grup demezsek tanışmak istediğim kişiliklerden.mutlaka ama mutlaka tanışmak istiyorum.gerçekten gözlerinin içi gülüyor mu yoksa ekran yanıltıyor mu? | ||
|
||
;)sırf sana özendigim için bateri calacağım kerem hepiniz cok tatlısınız
|
||
|
||
ölürüm yaa.. bu kadar yakışıklı olmak hemen yasaklanmalı
|
||
|
||
Çok seviyorum seni,daha ne diyeyim
|
||
|
||
| HEPSİ BİRBİRİNİ TAMAMLIYOR BİRİ GİDERSE İŞ BİTER YANİ KEREM ABİMDE ÇOK TATLI BİRİ BENCE TANIŞMADIM AMA ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM VE GERÇEKTEN MÜKEMMEL ÇALIYO YAA ONUDA ÇOOK SEVİYORUM HARUN TEKİNE EN BÜYÜK DESTEĞİ O VERMİŞTİ GALİBA NE DİYİM ODA KENDİ ALANINDA UZMAN DİYCEK LAF YOK ONADA KISACASI DİYERLERİ GİBİ ODA MÜKEMMEL ÇOOK SÜPERSİN ABİM BENİM... ANKARAYA GİDİNCE KONSERLERİNİZİN HEPSİNE GELECEĞİM - KAZANSAM SINAVI BEKLEYİN BENİ .... HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM |
||
|
||
onun gibisi bu dünyada yok. tek benzeri bulunmayan bir insan ve kisilik. kerem abiyi cok seviyorum. o tatli bir gülümsemesi var cok acayip duruyor ya cok seker. durusu yeter onun. bol sanslar diliyorum eurovisionda abime
|
||
|
||
Müziğinden çok davasına aşık demokrasiyi,barışı,adaleti,fikir özgürlüğünü hayata bakışı içersinde esas alan bir sosyolist olmakla beraber mütevazı ve hoşgörülüdür. İnsanın hayatta az raslayacağı tiplerden olan Kerem Kabadayı GÖREBİLDİKLERİNİN ÖTESİNE BAK!!!an bir düşünce adamıdır.Özentilik kavramından kesinlikle elenmiş 'farklı' sıfatını sonuna kadar hak etmiştir.Son olarak tek yönden yönetilmeyen bir dünya için sonuna dek mücadele edecektir
|
||
|
||
Müziğinden çok davasına aşık demokrasiyi,barışı,adaleti,fikir özgürlüğünü hayata bakışı içersinde esas alan bir sosyolist olmakla beraber mütevazı ve hoşgörülüdür. İnsanın hayatta az raslayacağı tiplerden olan Kerem Kabadayı GÖREBİLDİKLERİNİN ÖTESİNE BAK!!!an bir düşünce adamıdır.Özentilik kavramından kesinlikle elenmiş 'farklı' sıfatını sonuna kadar hak etmiştir.Son olarak tek yönden yönetilmeyen bir dünya için sonuna dek mücadele edecektir ![]() kerem kabadayıyı böylesine güzel tarif edebilen insanlardan birisin .... kerem için yazılan yorumlarda kendimin dışında hemen hemen çok azdır yorumunu beğenip ve üstüne yorum yazdığım ..miralay ın yorumu da öyle birşey olmuş ... üstüne yorum yazmak gibi .... keremin kendisini her zaman duymak her zaman hissetmek güzel olmuşsada ve olacaksada böyle fanlarını görmek de güzel (: teşekkür ederim (: |
||
|
||
diksiyonu cok güzel ve akıcı konusuyo ;Dpowerturk gecesindeki konusması cok harikaydı seni seviyoruz degerli insan
|
||
|
||
Grupta En sevdiğim kişilik
|
||