|
||
keRem harıka çalıyor. Resmen bateriyle dans ediyor. ![]() kraL tv video müzik ödüllerinde ödüllerini alırken yaptığı konuşmayla zaten dörtdörtlük bir grup olduklarını gösterdıler. ßir ç0k şeyi aşmışlar zaten.
|
||
|
||
Eurovision'da süpperdi Kerem Abi. Ama her zaman süpper bence.
|
||
|
||
ben hayatımda onun gibi bir baterist görmedim yaa muhteşem bir insan..keşke bana da öğretse..ama ben rüyamda görürüm bunu tabi..
|
||
|
||
| ben onun bateri çalışına hastayım.kendini çok güzel ifade ediyor ayrıca.her zaman süper birisi o | ||
|
||
evet. bateriyi çok güzel çalıyor.işini de çok iyi yapıyor. ayrıca surat falan çok şeker
|
||
|
||
evet. bateriyi çok güzel çalıyor.işini de çok iyi yapıyor. ayrıca surat falan çok şeker ![]() sadece yüzü değil ki o herşeyiyle tam bir okyanus parçası (: dünyadaki en mükemmel insan kereemmmmmm(: canımmmmm (: |
||
|
||
| işini en iyi yapan insanlardan biri.Sadece bateri çalmıyor çalarken kendinden de geçiyor | ||
|
||
| dün haberde çıktı lambda ya destek verenler arasındaydı.haklı | ||
|
||
İşte üstadım.. Kalbi kocaman kendi küçük tatlı insan ..
|
||
|
||
| nasıl oluyorda her seferinde mantıklı konuşabiliyor konuşunca, bateri çalınca, gülümseyince hipnaz oluyorum
|
||
|
||
gözLerine hasta oLduğum insann süper bi baterist.. =) |
||
|
||
| onu çook seviyorum mükemmel bi insan | ||
|
||
| süper bateri çalıyor yaaa eurovisinonda çok güzel çaldı muhteşemdi | ||
|
||
süper bateri çalıyo yhaaa kesınlıkle daha onun kadar güzel bateri çalan baska bırısını tanımadım..## |
||
|
||
| Kerem abimiz.... 1 taneciik
|
||