|
||
Kerem abimiz.... 1 taneciik ![]() evet bir tanee |
||
|
||
| Konuşma stiline ve düşüncelerine hayran olduğum güzel insan... | ||
|
||
| süper bir kişiliği var, düşünceli, tatlı ve ayırıca davul çalmayı çok iyi biliyor.Seni Seviyoruz Kerem Abi.. | ||
|
||
süper bir kişiliği var, düşünceli, tatlı ve ayırıca davul çalmayı çok iyi biliyor.Seni Seviyoruz Kerem Abi.. sevmekde ne demek resmen tapıyorum (: açıyorum resmini bilgisayarda ( zaten arka planım ) açıyorum müziklerimizden birini ayin yapıyorum eğilip kalkıyorum önünde ... çok iyi bir insan iyilik ne demek tanımlatan biri ... iyiki var kerem (:
|
||
|
||
| Karizmatik ve sağlam bir duruşu var. yazıları da harika | ||
|
||
Çok farklı biri.. Konuşmasını,yazmasını,düşünmesini iyi bilen biri ki günümüzde böyle insanlar nadir bulunmakta.Herşeyden önce kişiliği tastamam , en iyi bateristlerden biri ( hatta en iyisi de.. ) Seni çok seviyoruz Kerem abi
|
||
|
||
| kerem abi bitanedir | ||
|
||
| bagetLisakalımız o bizimm =) |
||
|
||
Konuşma stiline ve düşüncelerine hayran olduğum güzel insan... aynen bu.
|
||
|
||
| Nasıl bir insandır o ya da insan mıdır melek desek kısaca...konuşması büyüleyici, ses tonu harika, duruşuna diyecek laf yok... Birtanecik mor o...
|
||
|
||
| Benim için dünyadaki en zeki insanlardan birisi. | ||
|
||
bagetLisakalımız o bizimm =) ne demek bu ya ben anlamadım |
||
|
||
bagetLisakalımız o bizimm =) ne demek bu ya ben anlamadım ![]() Bence Kerem Kabadayı gerek müzisyen olarak gerek de eğitim hayatında çok başarılı bir insan, en sevdiğim yönü karşısındaki kişi saçma konuşsa bile onu pür dikkat dinleyip saygısını öne çıkaran biri
|
||
|
||
| Kırıldı kolum kanadım, Ege bu arada adım. ![]() Renkli bir konuşma bu, ![]() Elveda derken hüzne, Merhaba derken Mor ve Ötesi'ne!! |
||
|
||
süper bir kişiliği var, düşünceli, tatlı ve ayırıca davul çalmayı çok iyi biliyor.Seni Seviyoruz Kerem Abi.. evtt.seni seviyoruzz kerem abiii:D
|
||