|
||
| aranızda hiç duyan olmadımı ankaralı amatör grubu ya hatta bi ara belki dinlemişsinizdir iremin hayalet sevgilimini onu cover yapan bi grup gerçekten çok kaliteli bi grup gelecek var yani http://www.51promil.com.tr.tc/ isterseniz burdanda bilgi edinebilirsiniz grup hakkında | ||
|
||
| coverları güzel yapmıslar bende dinledim üç beş parçalarını baya güzel ölellikle solislerinin sesi baya dinlendirci ve güzel...saygılarımla | ||
|
||
şebnem ferahın kadın parçasını coverlamışlardı dinledim de harbiden kolay deil o şarkı yaa ben söylerken sesim çıkmıo gerçi benim sesim tartışılır ama sorun şu ki solistlerini accayip kıskandım müthiş bi sesi var üstelik zor bi şarkı yani tebriklerr...
|
||
|
||
yaknda albümleri çkacakmış beklioz ii bi grup ses iyi görüntü iyi öle işte...
|
||
|
||
| ben çok dinledim bir ara daha çok dinliyordum güzel gurup albüm çıkarsalar süper olur | ||
|
||
bende dınledım coverlarını iyi grup harbıden de gelecek vadedıyor
|
||
|
||
gercekten guZel bi grup takip ediYorum..bu Zrada yakında içinde bi kac cover bi kac da kendi besteleri olan yeni albumleri eylul giBi cıkıyooo...
|
||
|
||
arkadaslar haberinz Var mi 51 promil in solisti ece akat gruptan yarılmıs yerine yeni bi erkek vokal girmiş gruba..ya o haliyle cok guZeldi grup şimdi nolur bilmiyorumm
|
||
|
||
evet ya ece ayrılmış bende dün öğrendim üzüldüm çünkü farklı bir ses rengi vardı onun ve farklı bir çekicilik katıyordu gruba...!!ayrılmasa iyi olurdu.. ???dün nokiasupersound yarısmasındakı grupları dinlerken 51 promili gördüm erkek vokaliyle katılmıs böylede güzel olmuş... ;)zaten yeni vokal şan bölümü 1. sınıf öğrencisiymiş sesi bence iyiydi inş. iyi bir başarı yakalarlar...
|
||
|
||
| ya za evet ya ece ayrılmış bende dün öğrendim üzüldüm çünkü farklı bir ses rengi vardı onun ve farklı bir çekicilik katıyordu gruba...!!ayrılmasa iyi olurdu.. ???dün nokiasupersound yarısmasındakı grupları dinlerken 51 promili gördüm erkek vokaliyle katılmıs böylede güzel olmuş... ;)zaten yeni vokal şan bölümü 1. sınıf öğrencisiymiş sesi bence iyiydi inş. iyi bir başarı yakalarlar... ya zaten yeni vokal yamaç da grubun ece den onceki eski vokali ama yne de ece nin yerini tutma z o sekilde grup oturmustu tamm nese :/
![]() |
||
|
||
ben eski vokali olduğunu bilmiyordum... kusura bakma peki neden ayrılmış ece biliyormusun???
|
||
|
||
ben eski vokali olduğunu bilmiyordum... kusura bakma peki neden ayrılmış ece biliyormusun???ya ece nin okuluna engel oluomus grup cok oyaliyomus o da ayrılımıss... |
||
|
||
erkek vokaller yarışmada çok fazla bayan vokalle katılmak 51 promil için ayrıcalık olabilirdi.üstelik bu bayan vokal Ece Akat ise gerçekten büyük bir ayrıcalık yakalayabilirlerdi.bende eski kayıtları var.kadın,desem de inanma..ve gerçekten hoş grupmuş.yeni solistin sesini bilmiyorum ama bu şarkılara ben Ece Akat'ın sesiyle alışmıştım bilmiyorum duyunca nasıl gelicek
|
||
|
||
| www.51-promil.com açıldı. | ||
|
||
| 51 promili ilk konserlerine giderek tanıdım..konser 23 şubattaydı ve solist yamaçtı.. bence yamaç ın sesi de güzel eceninki daha farklıydı ama yamaç ınki de güzel bence.. |
||