Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
bulutsuzluk özlemi

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yerli Sanatçılar

: bulutsuzluk özlemi

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9

madsnofb 22.01.2006 11:25:02
Biyografi

1990'lardaki müzik çalışmaları ile Türkiye'de birçok ilke imza atan Bulutsuzluk Özlemi kendi türlerinin ilklerinden biri olma özelliğini taşıyor. Türkiye'de yaşanan pop patlaması öncesinde ülkenin müzik piyasasının içinde bulunduğu kısır döngüyü kıran pop-rock çalışmaları sırasında Bulutsuzluk Özlemi'nden söz etmeden geçilemez.

Bugüne kadar kaydettikleri albümler ve Türkiye'nin her yerinde verdiği sayısız konserlerle müzikseverlerin aklından hiç çıkmayacak bir yer edindi. Müziğine Batı kaynaklı rock melodi ve ritmlerine Anadolu'nun yüzlerce yıllık birikimini de katmayı başaran ve bu sayede büyük ilgi gören Bulutsuzluk Özlemi, Türkiye'de uzun süre tartışılan "Türkçe sözlü rock yapılır mı?" sorusuna yaptıkları müzikle cevap verdi.

Şarkı sözlerinde işledikleri sosyolojik, psikolojik, ekonomik ve politik konularda herkes kendinden bir şey bulabildi. Nejat Yavaşoğulları, Sina Koloğlu, Burak Güven, Deniz Demiröz ve Berke Özgümüş'den oluşan grup her zaman belli bir kalitenin üzerinde kalmayı başardı

arkadaşlar lütfen bulutsuzluk özlemi'ni unutmayalım.diğer sanatçılar ve gruplar da başarılı ama bulutsuzluk özlemi'nin yeri ayrı...

miss_black 24.01.2006 00:12:16
kütürdet beni rutubet...nedensiz bir şekilde hep gülerim o şarkıda.babamla birlikte saatlerce dinler sonra üstünde yorum yaparız.severim kendilerini.müzikleri kadar duruşlarınıda beğenirim.

nofear91 24.01.2006 07:12:24
bulutsuzlukk özlemııı türkıyenn  unutulmazzz ve unutulmuycak bıı gurubuuu mütişşş sarkılarıı varrr eger dınlemeyenler varsa mutlaka dınlesınnlerrr:)) Wink

master_of_puppets 25.01.2006 20:35:42
sözlerimi geri alamam süper

cambazimbenim 25.01.2006 20:39:11
bağdat cafe... süper şarkı... Smiley

daha.mutlu.olamam 10.03.2006 19:51:50
bulutsuzluk özlemine bayılıyorum özellikle sözlerimi geri alamam parçalarına Smiley

melodi 16.05.2006 17:01:57
eskilerden olsalarda yeni nesile ayak uydurmus iyi müzik yapan bir grup (nejat)abiye laf yokkk....en beyendiğin parçaalrından ikisi tepedeki çimenlik ve güzel sesiyle aylinle olan düeti bağdat cafe

nesta 15.06.2006 02:01:33
yaşamaya mecbursunla gaza getrip,szölerimi geri alamamla aşık olasınızın geldiği şarkılara sahip grup..

mor ve ötesinin tüm şarkılarını ezbere bilirim ve severim o ayrı
ama bnce bu ülkede duruşlarını kaybetmeyip,rock denen olayı geliştrmeye çalışan,başımızda bulunanların yaptığı saçmalıklara en akilane şekilde cevaplar çakan,morların 2003 yıllı savaşa hiç gerek yok adlı şarkısına desteklerini esirgemeyip,o yıl o şarkıyla 100 000 kişinn emperyalist amerika karşıtı yürüyüş yapmasına katkıda bulunmuş,kim ne derse desin en ii türk rock grubudur...

bize güneye gideken'i mor ve ötesinden dinleme fırsatı vermişlerdr Smiley

tüm yeni grupların onların bıraktıkları izleri takip etmesi dileğiyle....

freemod 15.06.2006 17:46:10
bulutsuzluk özlemi türkiye'de rock müziğini sevdiren ve türkçe sözlü rock mı olurmuş kardeşim diyenlere güzel bir kapak olan,içimde önünde saygıyla eğilme isteği bulundurduğum nadir türk rock gruplarından biridir.güneye giderken,sözlerimi geri alamam,özgürlük emek ister şarkıları süper.....

mellhis 15.06.2006 21:13:44
bulutsuzluk özlemine nedense gıcık oluyorum  Undecided

dionizos 16.06.2006 00:40:59
ya bende hiç sevemedim bu grubu bi türlü......nedendir bilmem ama sevemiyorum işte Undecided

morcivert 17.06.2006 16:58:15
Sözlerimi geri alamam
Yazdığımı yeniden yazamam,
Çaldığımı baştan çalamam,
Bir daha geri dönemem.

Akıyorsa gözyaşım kurumasın,
Coşup seven gönlümse durmasın,
Dost bildik anılarım çağırmasın,
Bir daha geri dönemem.

Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da
Her nefes alışımız bayramdı.
Bir umuttu yaşatan insanı.
Aldım elime sazımı.

Yine aşınca çayın suyu boyunu
Belki yeniden karşıma çıkacaksın.

Göz göze durup bakınca
Göreceğiz,
Neyiz ve nerelerdeyiz,
Bilemiyoruz
Şimdi.

çokkkk seviyorum saatlerce bu şarkıyı dinleyebilirim hiiiçç sıkılmadan iyiki varlar Cheesy Wink Cheesy Wink

freemod 17.06.2006 17:07:53
Sözlerimi geri alamam
Yazdığımı yeniden yazamam,
Çaldığımı baştan çalamam,
Bir daha geri dönemem.

Akıyorsa gözyaşım kurumasın,
Coşup seven gönlümse durmasın,
Dost bildik anılarım çağırmasın,
Bir daha geri dönemem.

Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da
Her nefes alışımız bayramdı.
Bir umuttu yaşatan insanı.
Aldım elime sazımı.

Yine aşınca çayın suyu boyunu
Belki yeniden karşıma çıkacaksın.

Göz göze durup bakınca
Göreceğiz,
Neyiz ve nerelerdeyiz,
Bilemiyoruz
Şimdi.

çokkkk seviyorum saatlerce bu şarkıyı dinleyebilirim hiiiçç sıkılmadan iyiki varlar Cheesy Wink Cheesy Wink
Grin ;Dsana katılıyorum süper bir şarkı ya bu şarkıda bir hoş oluyor insanın içi Shocked

bihtermvo 20.06.2006 12:57:36
türk rock müziğinde önemli yerleri var

dişiaslan 20.06.2006 13:18:48
bağdat cafe... süper şarkı... Smiley
kesinlikle..  Wink

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468