|
||
| mesela DA VİNCİ DEKİ SOPHİE olmak isterdim ben | ||
|
||
| Genelde her okuduğum romanda kendime bir karakter seçerim ama şimdi aklıma gelen J.london'un M.Eden kitabındaki Ruth... | ||
|
||
| ipek ongun un adım adım hayata kitabındaki dilek.. | ||
|
||
| en önemli karekter kitap fark etmez(piskopat,katil,ruh hastası olmadı sürece) | ||
|
||
| bende herlade böle içine dönük tipler olur ya filmler böle gizzemli napçaı belli olmayan bi tip olmak isterdim heralde | ||
|
||
| derdi olan insanlara yardım eden ve herkezin kötü gününde yardım etmeye çalışan birini oynardım ve yeni insanlar tanımaya çalışan birini çünkü yeni insanlarla tanışmaya bayılıyorum | ||
|
||
harry potter olmayı isterdim hem eğlenceli olurdu hem korkunç hem cesaretli hem de utangaç
|
||
|
||
ben çılgın ve korkusuz olmak isterdim.. maceradan maceraya koşmak.. örnek vermek gerekirse anita blake derim
|
||
|
||
Bence hayat bir roman. Hayat koşullarına karşı günümüz istanbulda ayakta kalabilen birini seçerdim.Bence asıl romanlardaki kahramanlar böyle olmalı ![]()
|
||
|
||
harry potter olmayı isterdim hem eğlenceli olurdu hem korkunç hem cesaretli hem de utangaç ben de harry potter ın kız arkadaşı rolündeki kız olmak isterdim![]() ve en çok o gökyüzünde maç yaparken onu izlemek isterdim,her hamlesini.her vuruşunu. |
||
|
||
en önemli karekter kitap fark etmez(piskopat,katil,ruh hastası olmadı sürece) ya niyekii yaa benn bitherin dediği gibi olabilir yada maceracı gizemli biri
|
||
|
||
Genelde her okuduğum romanda kendime bir karakter seçerim ama şimdi aklıma gelen J.london'un M.Eden kitabındaki Ruth... ben de bayılırım o karaktere
|
||
|
||
| garip gelcek ama çok iii bi gitarist karakteri olmak isterdm | ||
|
||
| keşke oğuz atay'ın tutunamayanlar'ındaki selim olsaydım....ölünce benmm arkamda bırakabileceğim turgut gibi birde arkadaşım... eğer kendim yaratsaydım.(ki var öyle bitane şuan)kendi haline,duygularını çok yoğun yaşayıp belli edebilen,komik,mutsuz,uyumayı seven,yürümeyi seven,kalabalıktan nefret eden,aşık olan,söyleyemeyen,korkak vede korkusuz bi kız...(penn) |
||
|
||
ya pek kitap okumadığım için kahramanlar hakkında pek bilgim yok o yüzden seçemicem ![]() ama kendim yaratıcak olursam:fazla duygusal olmayan(ki benim tam tersim),devamlı gezip tozan,aşık olmayan,entel,karamsar bi tip olurdum heralde
|
||