|
||
![]() dünya yalan söylüyor / 2004 yapımcı: pasaj murat doğan & ali özülke prodüktör: tarkan gözübüyük genel koordinatör: burçe öcal yapım koordinatörü: sedef erken menajer: serkan fidan kayıt: reuben de lautour (miam) volkan gürkan (ada) miks: alp turaç, özgür yurtoğlu (rms) editing: volkan gürkan (musikraum) mastering: çağlar türkmen (imaj) harun tekin: vokal, gitar kerem kabadayı: davul burak güven: bas kerem özyeğen: gitar ozan tügen: klavye, cümbüş geri vokal: burak güven, kerem özyeğen, ozan tügen konuk vokal (yardım et): şebnem ferah çocuk korosu: aylin atıl, berk şehiroğlu, cem güven, lara şehiroğlu med sarp paçal, mert güven, naz güven, selin güven grup fotoğrafları: cemil ağacıkoğlu kapak içi fotoğraflar: öznur özkurt, ali soner sanat yönetmeni: ali soner grafik tasarım: öznur özkurt stil danışmanı: sema tombaz albümdeki şarkılar yardım et cambaz bir derdim var re sevda çiçeği serseri aşk içinde az çok son deneme uyan kaynak: www.morveotesi.com |
||
|
||
| albüm süper türkiye de son yıllardaki en iyi 10 albüm içine girer... özllkle bir derdim var ın girişi çok güzel... | ||
|
||
| kesinlikle harika bir albüm bütün şarkıların güzel olduğu nadir albümlerden biri bence... | ||
|
||
| albume bakıyorum yani dinliyorum ama kotu bi sarkı bulamıyorum | ||
|
||
| mor ve ötesine popilerliği getiren albüm çok başarılı.ama ben gül kendine albümünü daha çok sevmiştim.dys albümü kötü değil yanlış anlamayın hee | ||
|
||
| popülerliği getiren, her görsel hemde duyusal bakımdan süper albüm... | ||
|
||
| mor ve ötesini biraz uzaklaştırdı bizden ya neyse... çok tartışmalara neden oldu (hele şu çalıntı davası) UYAN 1. tabi sonra SERSERİ ve AZ ÇOK en bayıldıklarım |
||
|
||
| hayatımın şarkısını bulduğum albüm... güzel şeyler tanıdığım albüm... şarkıları süper olan albüm... bitmeyecek gibi gözüken albüm... etkisi bende yıllarca... sürecek olan albüm... içindeki her şeyi dışa vuran albüm... başarılı bir albüm... popülerliği getiren albüm... bir çok kişinin kendisini bulduğu albüm... insanı sıkmayan bir albüm... boşlukta kendini hissettiren albüm... şarkıları yerlerine cuk diye oturmuş olan albüm... tartışılan albüm... savaşa hayır sloganı taşıyan albüm... ... ... ... sizce başka söze gerek var mı?
|
||
|
||
| bence çok fazla bişey söylenemez bu albüm için. tek kelimeyle :mütttiş bişey yapmışlar yaa.... | ||
|
||
mor ve ötesini biraz uzaklaştırdı bizden ya neyse... bu çalıntı davası nedir?ben bilmiyorum?
çok tartışmalara neden oldu (hele şu çalıntı davası) UYAN 1. tabi sonra SERSERİ ve AZ ÇOK en bayıldıklarım |
||
|
||
| bende merak ettim | ||
|
||
| grup isminden mi bahsediyosunuz. güyaaaa deep purpleden çalmışlar. bak şu densizlere... [eklenti yönetici tarafından silindi] |
||
|
||
| çalıntı... bir derdim var için demişlerdi ya... bu adamlar hırsız falan Harun da çok iyi bir karşılık olarak yazı yazmıştı... |
||
|
||
| takmayın bunları herkez kimin ne olduğunu neler yapabileceğini biliyo .mor ve ötesi o duruma düşecek bi grup değil onlar:onları çekemiyoruz kısklanıyoruz demenin üstü kapalı pozisyonunu bulmuşlar sadece boşverrin | ||
|
||
çalıntı... allah allah ben hiç duymadım ya zaten saçma sapan bişeymiş.ne demek çalıntı yaa..neyse harunun bu yazısı nerde peki bi sitede falan mı?
bir derdim var için demişlerdi ya... bu adamlar hırsız falan Harun da çok iyi bir karşılık olrk yazı yazmıştı... |
||