|
||
| dünyanın en albümlerinden | ||
|
||
| evet oyle sayılır fazla dinleme sansım olmuyor ama dinledigim kadarıyla guzel bir album olmus | ||
|
||
çok güzll bi albüm bence sevmediğim şarkının olmadığı çok ender albümlerden..e mvö yapınca böle oluyo tabi
|
||
|
||
| bu sarkıyı cok seviyorum.nedendir bilem ama canım hep dinlemek istiyor | ||
|
||
hayatımın şarkısını bulduğum albüm... :d:d:d:d:d:d:d:d:D efet baska soze gerek yok ne de olsa dunya yalan soyluyor
güzel şeyler tanıdığım albüm... şarkıları süper olan albüm... bitmeyecek gibi gözüken albüm... etkisi bende yıllarca... sürecek olan albüm... içindeki her şeyi dışa vuran albüm... başarılı bir albüm... popülerliği getiren albüm... bir çok kişinin kendisini bulduğu albüm... insanı sıkmayan bir albüm... boşlukta kendini hissettiren albüm... şarkıları yerlerine cuk diye oturmuş olan albüm... tartışılan albüm... savaşa hayır sloganı taşıyan albüm... ... ... ... sizce başka söze gerek var mı? ![]() |
||
|
||
| cok sahane bi albumdu.hicbir album onun yerini dolduramıyor. | ||
|
||
| ben medya falan değil de sadece Busha yazıldığını sanıyordum | ||
|
||
| bu albümü cok seviyorum ama seviyesiz kişiler cambazdan nefret ettirdiler umarım aynı sey yeni albümdeki şirkette yasanmaz! | ||
|
||
hiçbi şarkıdan başkaları yüzünden nefret etmedim aslında hiçbişeyden demak daa doru olur o salaksa be akıllıyım o malsa ben insanım insanlığımı konuştururum
|
||
|
||
| tum sarılarının da 1 numara olduu ve mvo yu zırveye tasıyn ve onların genış ktlelere ulaşmasını saglayatek albumm ve muhtesem bı albumm cambaz ve bır derdım var vb sarkılar zor bulunrr
|
||
|
||
| içersinde,kapağında bi bombardıman uçağının resmini görüp,adamlar cddi şeylere inanıolar ve bize de bişiler anlatmaya çalışıolar diyebiliceğiniz bi albüm... yardım et le hayatı cambaz la medyayı bir derdim var la kişiselliği,içsel çatışmaları re ile yeniden hayata gelen bi bebeği sewda çiçeği ile ustaya saygıyı serseri ile öznel devrimi aşk içinde ile aşkı ve duyguyu az çok la kimine göre azı kimine göre çoğu son deneme ile içimizden koparılanları uyan la artık uyanıp,tepki vermemiz gerektiği gerçeklerini görüp,tekrar irdeleyebiliceğimiz bi albüm... mor ve ötesinn sesini en çok duyuran albümü olmuştr ve şehirden itibaren nasıl başarılı ve çıkar kaygısı gözetmeksizin ilerlediklerinin en somut delilidir.... |
||
|
||
| yalandann kim ölmüşş... zamandan kim korkmuş... elinde güller warmış... üstün başın kan olmuşşş... dünyaaa yalann söylüyorrr!!!! |
||
|
||
Ya bu şarkıları nerden buluyorlar.... ![]() Bu kadar güzelll şarkılar yapmayı nasıl beceriyorlar... Anlamak istemiyorum....Sadece dinlemek ve coşmak istiyorum.....!!! ![]() Bu albüm süper ötesi.....!!! |
||
|
||
| adamların şarkılarının adı her şeyi anlatıyor zaten gerisi şarkı süper | ||
|
||
| Muhteşem..Şarkıların hepsi birbirinden güsel..Helal olsun hepsine kutluyorum valla.. | ||