Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
dünya yalan söylüyor/2004

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Dünya Yalan Söylüyor

: dünya yalan söylüyor/2004

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7

12.07.2006 10:37:16
bence en güzel mor ve ötesi şarkısı ve albumu

_Gilraen_ 12.07.2006 19:13:41
bence de çok güzel bir albüm..benim mor ve ötesiyle tanışmamı sağlayan ve hiç bir kötü şarkısı olmayan albüm...

angst 15.08.2006 15:48:42
mor ve ötesi ni bu albümle tanıdım.çok iyi çıkış yaptılar Winkşarkılar çok güzel ve anlamlı Wink

b_g_m 07.09.2006 10:11:21
her şarkısının ayrı ayrı değeri olan bir albüm

!morrock! 09.09.2006 13:06:45
en güzel albümü buydu bence Wink ...

*oben* 09.09.2006 13:19:09
album guzel hatta super ne denıle bılır

böğürtlen 09.09.2006 14:07:49
tüm şarkıları birbirinden çok ayrı ve çok güzeldi.gerçi hala güzel çünkü hala dinliorum.yani albümü dinlerken ileri ya da geri sarmadan hepsini sıradan dinliyorum ve bu da çok beğendiğim içindir.

09.10.2006 20:38:33
pasaj dan çıkmasına bağlı olarak maddi kaygıların arttığı morveötesi ve hayranları için milat olan albüm.
evet bitti o günler...
he bi de sanırsam harun abiniz thom yorke etkisinden kurtulmuş bu albümde(yorum olarak).
bu albümü yoksayıyorum.fazla yorum yapmıyım.
ya kusura bakma anlayamadım bu konuda cahilim galiba Cheesy Cry thom yorke ne yada kim Grin Grin lütfen söyler misiniz?? Wink

09.10.2006 20:45:16
Eğer bir metinden alıntı yapıp da alıntı yaptığınız yeri kuralınca belirtmezseniz ya da başkasının eserini virgülüne dokunmayıp kendinizinmiş gibi yayınlarsanız ve bu ortaya çıkarsa, akademik hırsızlık suçlamasıyla karşı karşıya kalır ve cezanızı çekersiniz (Tabii cezasız da kalabilir suçunuz. Büyük bir üniversitenin rektörü olduğunuzu, bir dizi belgelenmiş suçlamayla karşı karşıya olduğunuzu, adınızın da Kemal olduğunu hayal edin, gördünüz mü?).

ya ben bu üniversite rektorü kemal olayını anlamadım öyle bir olay falan mı var?? bilmiyorum da?? Sad

09.10.2006 20:46:21
bu arada harun gerçekten iyi yanıt vermiş Wink kimse mvö müzü taşlayamaz  Grin

09.10.2006 20:54:44
bence dys bir mvö başyapıtıdır Grin (gerçi tüm albümleri öyle ama  Roll Eyes ) hayatımın şarkısı bir derdim var'ın bu albümde olması ise bu albümü benim için daha güzel bir yere taşıyor  Cheesy

_cambaz_ 10.10.2006 19:09:07
 'Dünya yalan söylüyor' albümü, hayatımda çok önemli değişikliklere sebep olmuş ya da içimde var olan bir çok duygu ve düşünceleri ayağa kaldırmış olağanüstü bir albüm. 'Dünya yalan söylüyor' a sadece bir albüm demek doğru olmaz. Bu bambaşka bir şey! Albümden de öte! Anlatması güç, yalan söyleyen dünya ve ötesi.. Görülenin dışındaki gerçekler..

Mor ve Ötesi'nin ismini dilime dolamamı sağlayan, Mor Ve Ötesi eserlerinden sadece bir tanesi!

11.10.2006 21:23:33
aynen ya ben de dünya yalan söylüyor sayesinde kişilik değiştirdim resmen  Tongue (olumlu yönde tabi)  Cheesy
artık herşeye daha çok dikkat ediyorum, hayatın ne olduğunu biliyorum, olaylara tepkisiz kalmıyorum, boş değil elimden ne kadar çok gelirse o kadar değerlendirmeye çalışıyorum bu kısa ömrü, yeni şeyler öğrenmenin önemini biliyorum, kavramlar daha anlamlı geliyor bana, hiçbir şey boş değil aslında, ve hiç kimseye güvenme kendinden başka, yeri geldiğinde herkes yalan söyler sana ama kalbin asla Smiley...
neyse fazla uzatmayayım  Grin

* Nevermind(!) 27.01.2007 09:41:09
bu albümle piyasa oldularrr ... ama bu albüm olmasaydı da benim bir numaralı grubumdu onlarr.biz onları cambazla sevmedik çünkü! gül kendineyle,yalnız şarkıyla,birle,son gidenle sevdikkk... ama onlar için iyi bir çıkış oldu.. keşke tikiler de yakışıklı görüp dinlemeye başlamasalardı iyi olcaktı.. mvö fanlık cambazı şirketi bilmekle olunmaz..! onlarla birlikte düşünmek onlara destek çıkmak gerekiyor.. hele hele mp3 indirerek hiç olmazz!! neyse albüme dönelim kendilerini kanıtladıkları albüm.. özellikle serseri gibi özel ve güzel şarkıların bulunduğu albüm!..

ULTraCAN 14.04.2007 16:44:39
bugüne kadar yapılan en iyi türkçe rock albümü harika  içinde bi tane bile boş şarkı yok  zaten  türkçe rock albüm satışı en çok bu albümdeydi

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468