Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
dünya yalan söylüyor/2004

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Dünya Yalan Söylüyor

: dünya yalan söylüyor/2004

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

caansuu 04.07.2007 17:53:40
albüm süper.......dinlememiş biri çok şey kaybetmiştir.dinlemeyen hemen dinlesin!!!

tuğçee 19.07.2007 12:25:43
bu albüm süper  ben  bu albümdeki tüm şarkıları çok seviyorm  .SÜPER BİR ALBÜM

moraal_cem 19.07.2007 13:29:37
mükemmel bir albüm şarkıların hepside bir birinden güzel..en sevdiğim albümlerindendir..

bir_derdim_var 11.09.2007 11:57:18
bana göre çıkardıkları en güzel albüm buydu bir derdim var,yardım et,re,cambaz,uyan en sevdiğim şarkılar gerçi hepsi mükemmel ama olsun..

belkıs 11.09.2007 12:07:12
mor ve ötesi ni bu albümle tanıdım ben ... gözümde değeri çok büyük... bu albümde en sevdiğim şarkı cambaz

zafer_bergama23 04.12.2007 22:37:51
Yeni bir albüm de hazırlıyorsunuz...

Harun: Adı 'Dünya Yalan Söylüyor'. Bizim yaptığımız en bişey, bişey, bişey albüm olacak. Biri cover 10 şarkı var.
Hangi şarkının cover'ı var?

Harun: Fikret Kızılok'un Sevda Çiçeği.

Son zamanlarda bir cover modası var. Bunu neye bağlıyorsunuz?

Harun: Herhalde satış için.Bunu Duman da yapıyor, Kurban da, biz de mis gibi yapıyoruz. Hatta bazı şarkılar bazen orijinalinden daha güzel oluyor

BU RÖPORTAJ DA ALBÜM Gerçekten geliyorum demiş .

kaygusuz 26.02.2008 23:54:08
mvö fanlık cambazı şirketi bilmekle olunmaz..! onlarla birlikte düşünmek onlara destek çıkmak gerekiyor.. hele hele mp3 indirerek hiç olmazz!! neyse albüme dönelim kendilerini kanıtladıkları albüm..
gizem güzel açıklamış.
ben bu albümüde digerleri gibi seviyorum.

burakpurple 27.02.2008 19:34:05
mvö fanlık cambazı şirketi bilmekle olunmaz..! onlarla birlikte düşünmek onlara destek çıkmak gerekiyor.. hele hele mp3 indirerek hiç olmazz!! neyse albüme dönelim kendilerini kanıtladıkları albüm..
gizem güzel açıklamış.
ben bu albümüde digerleri gibi seviyorum.

katılıyorum.
Bencede  mor ve ötesini kendini en iyi tanıttığı albüm bu.

mor_deli 16.05.2008 15:51:33
EN EN EN İYİ ALBÜMLERİ
BU ALBÜMDEN İYİSİ VAR MI DÜNYADA YAAA
     BU KADAR GÜZEL OLMAZ Kİ AMA DİYER SANATÇIKLARI BENCE BU ALBÜMLE EZDİLER TOZLARI BİLE KALMADI
BUNUN SAYESİNDE TANINDILAR HAYRANLARI BENCE DAHA ÇOK BU ALBÜMLE ARTTI
           YAA  DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM KELİME BİLGİM YETMİYOR ARTIK

BU KADARINADA PES YANİ NE DİYİM 
                           MÜKEMMELİNDE ÖTESİ BİRŞEY BU YAAA

mor_deli 16.05.2008 16:01:10
YAA ÖYLE DİYENLER YALANCININ ÖNDE GİDENİ ADAMI ÇEKEMİYORLAR
BU KADAR DA İFTİRA ATILMAZ BİRİNE YANİ
KISKANÇLAR BIRAKSINLAR MORLARIMIZI ARTIK ANLASINLAR ONLAR BİR NUMARA
ADAMA DEMEDİKLERİ KALMADI   GEYMİŞ-HIRSIZMIŞ   TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ BİLE DEDİKLER  YETER ARTIK   
ONUN KADAR VE GRUP KADAR DUYARLI OLAMADILAR VE ONLAR KADAR ANLAMLI İŞLER YAPAMADILAR DİYE HEP ÖYLE UYDURMALAR YAPIYORLAR ANLAMSIZ VE GEREKSİZ ŞAHSİYETLER  ÇOK SIKTILAR AMA BENİ YAA OLMAZ Kİ BÖYLE ALBÜM YAPAMADILAR DİYE HERŞEY

ZAVALLI HARUN ABİMİN ÜSTÜNE GİDİYORLAR O ÖNDE DİYE ONA OLUYOR TÜM OLUMLU-OLUMSUZ ELEŞTİRİLER VE İFTİRALAR YETER  AMA O KENDİSİNİ İYİ SAVUNUYOR ONA HİÇ ZARAR VEREMEZLER KİM Kİ ONLAR YAA 

SADECE İFTİRA ATARAK KENDİLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORLAR HABERLERİ YOK YAA   
 YAPMAYIN YAA BU KADAR KISKANÇLIK OLMAZKİ ODA İNSAN BAŞKA YERDEN GELMEDİ ONLAR TAMAM ÇOOOK MÜKEMMELLER ÇEKAMİYORLAR AMA İFTİRADA ATMAYALIM LÜTFEN YANİ

ayıp_olmaz_mı 16.06.2008 17:03:19
albüm çok güzel ya sevmediğim bir şarkı bile yok ve kaç senedir dinleyip te bıkmadığım nadir albümlerden birtanesi..

denis-mvö 26.06.2008 21:35:27
gümbür gümbür albüm işte ;Dher albümün farklı bi havası,farklı bir güzelliği var.ben hepsini seviyorum.en çok da bırak zaman aksın,dys,bd.yeni albüm yoldaymış bu arada ;)bence çok güzel olacak Kiss Kiss Kiss Cheesy

!theseda! 17.07.2008 09:16:16
bence mor ve ötesini en iyi albümü bu şarkılar dünya da number one

smiley000 17.07.2008 13:38:20
mor ve ötesinin ilk aldığım albümü.şarkılar kadar albümdeki resimler de çok etkileyici...

mosmorumsutrak 29.08.2008 07:37:27
tek tek tüm şarkılara yorum atamak istiyorum ama bu albüm toptan güzel uzatmaya gerek yok

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468