|
||
![]() harun tekin: vokal, gitar kerem kabadayı: vurmalı çalgılar burak güven: bas kerem özyeğen: gitar stüdyo: ada prodüktör: kıl kayıt: volkan gürkan, mor ve ötesi miks: ender akay, volkan gürkan mastering: richard dowling - transfermation mastering sanat yönetmeni: ali soner fotoğraflar ve grafik tasarım: beysun gökçin stil danışmanı: ayşe pi konuk müzisyenler: serkan hökenek - klavye vecihi akın - trompet alkım köker - korno yasemin akıncılar - çello volkan gürkan - e-bow cana çankaya - trompet sinan akçıl - piyano atıl aksoy - piyano bora musul - tumba ilhan babaoğlu - alto saksofon gökay gökşen - trombon mete yesügey - keman armağan yesügey - keman mahpal begmagambetova - keman türkay tekinson - viyola gül tekinson - viyola müjde altaş - viyola seza köke - çello askar begmagambetova - çello metin ırmak - kontrbas albümdeki şarkılar daha mutlu olamam doğru yanlış gül kendine hayat hep aynı eksik orda durma gece bazen canlı yayın bir |
||
|
||
| TEK KELİMEYLE ŞAHESER... | ||
|
||
| "daha mutlu olamam"müthiş ama "orda durma" da çok güzel ... | ||
|
||
| bu albüm benim en sevdiğim albüm.gül kendine çok güzel | ||
|
||
| gördüm ben gördüm ben gördüm sen gitmeden önceki son sesini... gördüm ben gördüm uyumadan söyledim ki kendime... bu sözcükler var sadece elimde benim elimde git bunlardan kurtul mümkünse git ağla bir başka yüzle... ne güzel şarkı değil mi? bence albümün en güzel şarkısı!
|
||
|
||
| gül kendine hayatı dört elle kucaklayan ve dinleyiciyle sımsıcak baş başa olan, bu dünyaya bir kere mucize olarak gelmiş ve belki de mor ve ötesinin bile onun gibisini yapamayacağı bir BAŞ YAPIT. | ||
|
||
gül kendine hayatı dört elle kucaklayan ve dinleyiciyle sımsıcak baş başa olan, bu dünyaya bir kere mucize olarak gelmiş ve belki de mor ve ötesinin bile onun gibisini yapamayacağı bir BAŞ YAPIT. helal olsun valla
|
||
|
||
aa dur bırak zaman aksın için grubun en iyi albumu demiştim ama .... gül kendine yüzyılın albumu olmaya aday ya bide çilekeşin albımu var tabi
|
||
|
||
| sadece daha içten .ama bu albüm de diğerleri gibi haariikaa | ||
|
||
| gül kendine aalbümündeki her şarkı ayrı bir anlamlı,ayrı bi güzel ya ben bu albüm için gerçekten sölicek bişe bulamıyorum.. | ||
|
||
MÜKEMMEL VE ÖTESİ
|
||
|
||
| bence de süüüüper her insan kendine gülmeli yoksa hayat nsl gecer |
||
|
||
| yağmurlu bir akşamüstü "hayat"ı dinlerken tüylerimin diken diken olmasıyla başka bir hayatın olmadığını farkedip canlı yayındaki yitmeyi hissettim ve dedim ki kendi kendime: "artık hiçbişey eskisi gibi değil,sanki hayatında bişeyler eksik galiba, o zaman orda durma çünkü durup beklersen hiçbişey olmaz, hem kim demiş ülkem geri kalmış, bak ne kadar güzelsin..." sonra herşeyi bıraktım ve artık çok mutluyum ve biliyorum ki daha mutlu olamam.. |
||
|
||
vaaay çok güzel uydurmuşsun ya bi yere not alcam bu sözünü süper olmuşeline sağlık
|
||
|
||
| evet çook güzel olmuş.. | ||