|
||
| eheh teşekkürler..içimden geldi..yazdım..çook önce..albümü ilk dinledimde yazmıştım...ne güseldi bee o günler..ozamanlar böyle garip şeyler yazılmıyordu mvö hakkında,ozamanlar "cambazcı"lar yoktu..yağmulru bir gündü..akşam vakti..yağmurdamlalarının ıslak pıng sesleriyle cama çarptığı bir akşamüstüydü..offf | ||
|
||
| "cambazımbenim "kesinlikle katılıorum sana canlı yayın ve bir bence albümdeki en güzel şarkılardan biri... | ||
|
||
"cambazımbenim "kesinlikle katılıorum sana canlı yayın ve bir bence albümdeki en güsel şarkılardan biri... saol canım aynı düşündüğümüze sevindim ...
|
||
|
||
| arkadaşlar hepsi tek kelimeyle mükemmel | ||
|
||
mükemmel bir albüm en çok sevdiğim şarkılar: ;)bir,gece,eksik,doğru yanlış ve hayat
|
||
|
||
| bu albüm bence dier albümlerden daha ii bi albüm bana göre şarkıların hepsi birbirinden güzel ztn | ||
|
||
dys albümünden sonra en sevdigim albümdür bnm
|
||
|
||
| mvö nün en çok sevdiğim albümü sanki harunun sesi daha yalın daha güzel gibi | ||
|
||
ya albüm gercekten mükemmel ve dıerlerıne gore en iyisi...ama başyapıt,yada saheser gbi kavramlarla adlandırmasak daa iyi olur bnce....bunun yanında solemedn gecemıcem "GECE" gercekten olaganüstü ....ııı sey canlı yayın,bir,gül kendine,bazen de çok guzel....uufff hepsi gercekten cok iii...!!!
|
||
|
||
| bence albümün en güzel parçaları gül kendine ve doğru yanlış gül kendine albümü benim bırak zaman aksından sonra en sevgiğim ikinci albüm | ||
|
||
| gerçi albümlerin hepsinin ayrı bir tadı var ama... | ||
|
||
| fonda yağmur sesi olan bir şarkıları var..şarkılarının isimlerini bilmiyorum ama o parçaları çok hoş.. yeter artık hiçbirşey eskisi gibi değil yeter artık aslında sen hiç sevmedin.. di sözleri galiba..uzun sürdir de dinlemiyorum.. |
||
|
||
"cambazımbenim "kesinlikle katılıorum sana canlı yayın ve bir bence albümdeki en güsel şarkılardan biri... saol cnm aynı düşündüğümüze sevindim ... ![]() evet selaycığımızı o şarkıdan koparamadık bir türlü =) arkadaşlar bir de kasedin sonunda burak ın bir parçası var.. B bölümünün sonunda parça..ve baya bir ara dan sonra çalıyor çok kısa.. hayatım aşkım kaçışım yaşıyorum ben orada güzel bir hareket çekmişim dünyaya diye sözleri..o parça hangi parça adı nedir bilen var mı?..kaset kapağında öyle bir parça nın adı yok çünkü |
||
|
||
| cok soz az muzık(ama muzikler güzel yani yanliş anlaşilmasin)ayesinde muthiş bi albumdu.... hala dinlıyorm | ||
|
||
| sade ve çok içten özellikle bu yüzden güzel bir albüm.. |
||