|
||
| mor ve ötesinin en güzel albümü. tüm şarkıları güzel. lakin benim için en güzelleri bir,gülkendine,canlıyayın ve hayat |
||
|
||
whisper fonda yağmur sesi olan şarkının ismi hayat olacak.ama sözleri öyle değil senin yazdığın sözler gece şarkısına ait.albümümn sonundaki burak'ın şarkısı da çok güzel katılıyorum.ama şarkının ismini bilmiyorum.her albümün sonuna bir şeyler koyuyorlar zaten.albümleri sonuna kadar dinleyin!!!
|
||
|
||
bence daha mutlu olamam ve gül kendine albümün en güzel şarkıları ve de albümün ayrı bir yerinde duruyor
|
||
|
||
| Bence EKSİK MÜTHİŞ BİR ŞARKI; sANKİ BİRŞEYLER EKSİK HAYATIMDA DUR VE DİNLE NE OLURSUN AH BİR DEFA YERİNDE OLSAYDIM BENİ DİNLERDİM AMA SEN DUYMADIN... |
||
|
||
| bu albümün bütün şarkılarını hiç sıkılmadan 100kes üstüste dinleyebilirm.... | ||
|
||
harika bir albüm tıpkı öneceleri ve sonrası gibi....tüm sözler harika ben daha önce böyle sözler ne gördüm nede duydum ilginçanlmalı ve derinlerde çok anlam barındıran düşündüren sözleri var müzik te başka bir güzel HARUN TEKİN'İN o güzel yorumu da çok eşsiz kılıyor şarkıları..ÇOK GÜZEL BİR ALBÜMDÜ HEPSİ DE ÖYLEYDİ ŞU ANA KADAR ÇIKARDIKLARI ALBÜMLERİn hPSİ BENDE PAHABİÇİLEMZ BİR DEĞERE SAHİP.YENİ ÇIKACAK OLNA ALBÜMÜNDE BÖYLE OLCAĞINA EMİNİM!..
|
||
|
||
GÜL KENDİNE...bak ne kadar güzelsin...GÜL KENDİNE...dünya kadar güzelsin...ASLINDAAA DÜNYA SENSİN
|
||
|
||
| aaaaa ne güzel demişsin gül kendine.....bak adaşız senle benimde nickim gül kendine ama sende ünlem işareti yok ..olsun kimizi karıştırabilirler ama :)harika bir albüm tekrar belirteyim |
||
|
||
| pazaar günlerini severim,belgesel izler kuşların hayatını,maymunların aşkını,zebranın kaçışını ormanlardan uzak odamda çay içer izlerim.bir de benim belgeselim var yönetmenim belli.hayatım aşkım kaçışım gülüyorum ben orada güzel bir hareket çekmişim dünyaya.iyi gözüküyorum ii(gülüyo) iyi bugün herşey iyi...süper beee offf | ||
|
||
| daha mutlu olamam şarkısının video klibi çok iyi olmuştu.sık sık seyrediyorum | ||
|
||
| tüm şarkıları dinledim bayıldım.Daha mutlu olamam bu albümdeki favori parçamdır. | ||
|
||
| ya en sevdiim albümleri bu.accayip yalınlar bi kere hiçbişey yok.sarıp sarıp sıkılmadan dinleyebileceğim bir albüm.harika yaa mvö zaten ama bu albümün bende ayrı bir yeri var... | ||
|
||
| ben mor ve ötesini bu albümle tanıdım ve sevdim bende özel bi yeri var albüm son albüm kadar başarılı bence |
||
|
||
| Bu albümü anlatmaya uygun bir cümle bulamıyorum... Çok gerçek... Üzüldüğümde beni anlayan, sevindiğimde de mutluluğumu paylaştğım bir albüm.... çok seviyoruM! | ||
|
||
| daha mutlu olamam bir hayat canlı yayın eksik |
||