|
||
| yaa hepsi çok güzel ama orda durma'ya hastayımm... | ||
|
||
| gördüm ben keremin o güzel saçlı halini bu sözcükler var elimde süper harika ve tatlı | ||
|
||
çok süper bi albüm yaaa...özellikle de;bazen,bir,daha mutlu olamam,canlı yayın ve gül kendine...
|
||
|
||
| arkadaşlar yaa.. güzel bir hareket çekmişim dünyaya adlı şarkıyı yana yakına ayrıyorm.. şarkının kendisinde bulunduğu şahıs var mı acaba?..varsa bana yollayabilir mi?? |
||
|
||
| her sarkisiyla komple, 4-4'luk album GK. hicbi album bana bu albumun verdigi duyguyu, zevki yasatmadi bugune kadar. su ana kadar GK kadar titiz bi albumle karsilasmadim. umarim bundan sonra kaliteli isler gorebiliriz diger grup ve ya sarkicilardan da. | ||
|
||
arkadaşlar yaa.. eğer gül kendine albümünün orjinal cd si sende mevcut ise orada "bir" parçasının sonunda bir kaç dk beklediğinde gizli parça olarak karşına çıkıyor zaten güzel bir hareket çekmişim dünyaya adlı şarkıyı yana yakına ayrıyorm.. şarkının kendisinde bulunduğu şahıs var mı acaba?..varsa bana yollayabilir mi??
|
||
|
||
eveeet o kısacık bisey zaten burakta çok içten söylemiş çok iyi olmasada güzel bi şarkı
|
||
|
||
ya bende kaset var... kasetin sonunda var ztn hiç unutmuyorm birgün moralim bozuk oturup kasetin atmaısnı beklerken birden şarkı çalmaya başlamıştı.. ama bana mp3 ü lazım
|
||
|
||
gördüm ben gördüm ben gördüm sen gitmeden önceki son sesini... evet kesinlikle süper insan sürekli dinlese sıkılmıyor
gördüm ben gördüm uyumadan söyledim ki kendime... bu sözcükler var sadece elimde benim elimde git bunlardan kurtul mümkünse git ağla bir başka yüzle... ne güzel şarkı değil mi? bence albümün en güzel şarkısı! ![]() |
||
|
||
canlı yayın yaa süper bi şarkı üstüste ne kadar dinlesemde bıkmıyorum
|
||
|
||
| bu albüm harika kesinlikle en iiii sarkısı bnce GECE !!! canlı yayın da çok güzel ve anlamlı | ||
|
||
| bende geceyi çok seviyorum..eksik de çok güzel..hepsi vasatın üstünde.. albümde harun un sesi bazı şarkılarda boğulmuş ama güzel yinede.. |
||
|
||
| eeee bana göre mvönün en güzel sarkısı daha mutlu olamam var bence en iyi albümleri |
||
|
||
| vehayat herşey yolundaykeen dur dedi artık bitiyorm bu şarkıya |
||
|
||
| Mükemmel bi albüm kesinlikle..Albümde en çok 'Hayat' şarkısını seviyorum.. 'Uğraş,didin farklı şeyler yapmak için..Üç kişi ya da beş kişi anlar...' |
||