|
||
ben ayrım yapmam mor ve ötesinin tüm şarkıları süper.bu albümdekiler de tabiki
|
||
|
||
çok içten bi albüm ve bu onu bnm en sevdiğim albüm yapmaya yetiyo...gece,eksik,hayat,doğru yanlış hepsi çok güzel ve tekrar tekrar dinlenmeyi hakediyo
|
||
|
||
| MoR ve Ötesinin en sevdiğim albümü.. Nedenini bilmiyorum ama öyle. | ||
|
||
| en çok sevdiğim mor ve ötesi albümü...her şarkını ayrı ayrı değeri var...mükemmel bir albüm... | ||
|
||
| en sevdiğim mvö albümü.neden yok.hepsini seviyorum hem de çok ama bu daha farklı nedense.süper bir albüm,ne diyim ki yani!? en güzel şarkı falan da seçemiyorum bu albümde. | ||
|
||
| bayılırım bu albüme herşey çok içten ve samimi... ve hayatımızın özeti gibi... en güzel şarkısı ne kadar ayırt etmek zor olsada benim için "daha mutlu olamam"... aynı zamanda, gece, canlı yayın.. hepsi süper !! whisper fonda yağmur sesi olan şarkının ismi hayat olacak.ama sözleri öyle değil senin yazdığın sözler gece şarkısına ait.albümümn sonundaki burak'ın şarkısı da çok güzel katılıyorum.ama şarkının ismini bilmiyorum.her albümün sonuna bir şeyler koyuyorlar zaten.albümleri sonuna kadar dinleyin!!! ![]() ya ama şehir, bırak zaman aksın ve büyük düşlerin sonunda birşey yok değil mi?? |
||
|
||
Bırak zaman aksın,gül kendine ve dünya yalan söylüyorun sonunda gizli şarkı var
|
||
|
||
| bza dan sonra en sevdiğim mor albümdür.. toptan severim böyle güzellikleri... hayata dair yazılan şarkıların çokluğu hep ilgimi çekmiştir..hayat işte budur.. |
||
|
||
Bırak zaman aksın,gül kendine ve dünya yalan söylüyorun sonunda gizli şarkı var ![]() hadi ya bırak zaman aksında da mı var inanmıoyrum ya cdsini bulamadığım için mvö albümleri arasında sadece bza kaset (şehir gk dys ve bd cd) ve ben o yüzden sonunu dinleyemiyorum biri bana gönderse olmaz mı çok merak ettim şimdi
|
||
|
||
| en güzel mvö albümü sonra ortalığa çıktılar büyük düşler tamamiyle geri dönüştür bu konuda... | ||
|
||
en güzel mvö albümü sonra ortalığa çıktılar büyük düşler tamamiyle geri dönüştür bu konuda... herkes büyük düşlerin gül kendineye benzediğini söylüyor ama ben buna katılmıyorum bence büyük düşler daha sert bir albüm ve yıllara ve gelişime bağlı olarak daha iyi bir albüm(teknik olarak yani.. yoksa ben mvö albümlerini ayıramam birbirinden:) )...
|
||
|
||
| ben benziyor demedim ki | ||
|
||
ben benziyor demedim ki o zaman özür dilerim. gerçekten de çoğu kişi gül kendine'nin büyük düşler'e benzediğini söylediği için senin "büyük düşler'in gül kendine'ye geri dönüş olduğunu" söylemeni direk böyle algıladım özür dilerim
|
||
|
||
| gül kendinenin sonunda burakın söledii şarkını adı iyiymiş harun blue jeande öle diyoor | ||
|
||
evet bnde duydum,öleymiş.. :)hep de merak ederdim adı nedir acaba diye falan..öğrendiğim iyi olmuştu
|
||