|
||
ben de ilk defa _cambaz_ sayesinde öğrenmiştim "iyi" olduğunu sonra da blue jean de okumuştum ama şarkının adının "belgesel" falan olabileceğini tahmin etmiştim tutturamamışım
|
||
|
||
ben benziyor demedim ki o zaman özür dilerim. gerçekten de çoğu kişi gül kendine'nin büyük düşler'e benzediğini söylediği için senin "büyük düşler'in gül kendine'ye geri dönüş olduğunu" söylemeni direk böyle algıladım özür dilerim ![]() |
||
|
||
ben benziyor demedim ki o zaman özür dilerim. gerçekten de çoğu kişi gül kendine'nin büyük düşler'e benzediğini söylediği için senin "büyük düşler'in gül kendine'ye geri dönüş olduğunu" söylemeni direk böyle algıladım özür dilerim ![]() şimdi demek istediklerini anladım. ve sana katılıyorum bu konuyu böyle güzel anlattığın için de teşekkür ederim
|
||
|
||
| ne demek ben teşekkür ederim yeterki yanlış anlaşılmalar yaşanmasın | ||
|
||
ne demek ben teşekkür ederim yeterki yanlış anlaşılmalar yaşanmasın bizim ortak noktamız mor ve ötesi olduğu sürece eninde sonunda bir yerde uzlaşırız zaten
|
||
|
||
| "dünyanın gidişatından endişe duyanlara adanmış" olan muhteşem ötesi,kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel,iyi ve başarılı mvö albümü.. | ||
|
||
| aslında bütün resim güzeldir...bununla ilgili rolling stonun ilk sayısındaki mvö röportajında gözüme takılan birşeyi paylaşmak istedim ... daha mvö nün ünlü olmadığı zamanlarda teomanla tanışıyorlar ve teoman haruna diyorki gülkendine nin ''aslında bütün resim güzeldir'' bölümünü başına ''h'' koyup okusan hani ''Haslında'' gibi okusan diyor.. harunun şimdiki cevabıda bence son nokta oluyor... diyorki:olmazdı sevgili teoman olmaması da isabet olmuş... |
||
|
||
| gül kendine şarkısında harun abinin sesini teoman'a benzetiyorlarmış diye aralarında böyle bir diyolog geçti diye biliyorum ben... | ||
|
||
valla ben deriginin yalancısıyım.. orda öyle yazıyordu .. ama benim nedensi acayip hoşuma gitmişti teomanıda çok severim ama mvö diyince akan sular duruyor tabiki..
|
||
|
||
yok ben de emin değilim zaten, geçen günlerde arkadaşım söylemişti teoman'ı ben de severim ama mor ve ötesi'nin yerini tutamaz tabi ki. bir kere teoman'ın kişiliğinde bazı şeyleri düzeltmesi gerek. neyse konu dağılmasın da, harun abi harbiden çok iyi cevap vermiş, benim de çok hoşuma gitti "gül kendine" teoman
|
||
|
||
ilk tanıdım mor ve ötesini bu şarkıyla albümle ve çok da memnunum hani yerini sağlamlaştırmış sevenlerini gittikçe büyüten bir grup başarının doruğundalar...
|
||
|
||
| şimdi bu albümün şarkılarını dinliyorum da aklıma geldi ben gerçekten bu albümü hiç bir mor ve ötesi albümüne değişmem neden bilmiyorum ama bu albüm benim albümüm işte... | ||
|
||
| en güzel şarkıların barındığı albüm | ||
|
||
| bence mor ve ötesi nin kendini bulduğu albüm gül kendine... ya da ben onları d.y.s. ile tanıdığım ve bu albümle g.k. yi bağdaştırdığım için öyle hissdediyorum.ama ne olursa olsun mükemmel bir albüm olduğu kesin... | ||
|
||
| ben mor ve ötesinin bu albümü dışladığını düşünüyorum. sanki bu albümün kötü bir enerjisi var onlara göre. konserlerde en az bu albümden şarkı çalıyorlar mesela ya da hiç çalmıyorlar. ama dinleyizilerin neredeyse en sevdiği albüm bu. konserler de "hayat" diye bağıran bir sürü insan tanıyorum başta ben.. bu albümdeki şarkılara klip çekmediler.. mor ve ötesi bu albümü dışlıyor.... | ||