|
||
| Bazen gözümüzle gördüğümüz varlığından emin olduğumuz bazende sadece hissedebildiğimiz aynı Aşk gibi... | ||
|
||
| Gerçek yalnızca bir tanedir bence.. Tek bir gerçek vardır. Sen görürsün ya da görmessin ama o gerçektir. Doğru ya da yanlışsa çoktur.Onlar senin elindedir. Ama gerçek sen ne yaparsan yap değişmez. bence. | ||
|
||
| gerçek somut olandır... |
||
|
||
| gerçek,duygularımızdan bağımsız olarak var olandır. | ||
|
||
| yalanın olmadığı herşey gerçektir | ||
|
||
'gerçek'böyle bi kavram olduğunu düşünmüyorum artık aynalar bile sana seni yansıtamıyorken ne gerçekliği...isterseniz deneyin aynaya sağ elinizi uzatın karşınızdaki size solu uzatacaktır ![]() |
||
|
||
| gerçek; zeki insanlarla ortak bakış açındır | ||
|
||
| Huzur için sığındığımız pembe düşlerden sıyrıldığımızda karşılaştığımız ve yüzleşmek zorunda olduğumuz...aslında belki de sadece gerçek olduğunu sandığımız yanılsama... | ||
|
||
| Gerçek şu an benim yaşadığım şeydir. | ||
|
||
| Gerçek istediğimiz gibi yaşamaktır... | ||
|
||
| gerçek öğrenmek için uğraştığımız ama belkide olmayan birşey.... | ||
|
||
| Hem gerçeksin, hem yalan. Hem meleksin, hem şeytan... Kim olsan da her zaman, Düşünmektir aslolan... |
||
|
||
| EGZORA felsefesini açıklamak istiyorum. Bu kusursuz düşünce sistemimin reklama ihtiyacı var... 3 kuraldan oluşur: 1. Kavramlar ikiye ayrılır; bildiklerim ve inandıklarım... 2. İnandığım şeyler, bulunduğum sistemde 5 duyu organımla algıladığım etkileşimlere getirdiğim 'yorum'lardır. Bildiğim şeyler ise, yorumumun kanıt getirilmiş (bilimsel ve matematiksel geçerlilik) halidir. 3. İnandığım ve bildiğim ne varsa, asla mutlak değildir. Yani bugün kabul ettiğim bir kavramı yarın reddedebilir veya değiştirebilirim. O durumda eski kavram, geçersiz hale gelir... Tabi bu sadece özet... Egoizm kokan sözcükler gibi gözükse de, aslında dikkat edilirse dünyadaki her renkte insanın farklı felsefelerinin tamamını kapsar. Yani EGZORA için evrensel felsefi düşünce sistemi de denebilir. Benim yaptığım şey sadece bunu farkedip maddeler oluşturmak ve bu felsefeye kulağa hoş gelen bir isim vermek. Egzora sözcüğünün başka bir anlamı yoktur ve yaratıcısı şahsımdır. Lütfen olur olmaz yerlerde bu ismi kirletmeyin. Kirli düşünceleri olanlar bana ulaşsın, bende yüzlerce orijinal kullanılmamış isim var. Sonuçta kirli düşüncelere de ihtiyaç var... Düşünen herkese akıllı günler... |
||
|
||
gerçek artık varlığını bile unutmuşum herkes o kadar sahte ki.. ![]() |
||
|
||
| bence gerçek ; benim gibi o filmi izleyenlerdir... | ||