|
||
| bir bütünü ikiye ayırmış insanoğlu somut ve soyut kavramlar diye... bence olay burda çözülüyor aslında hepsi bir (1) gerçek budur ... camiler somuttur ibadet soyuttur... gibi ve şu bir gerçek ki hayatta kötülükte gerekli ,iyilik kavramının olması için hayal kurmak ve içi boş yalanlardan uzak olmak istiyorum .. bu benim gerçeğim |
||
|
||
| gerçek zaten bizi peşinden koşturan ve bize orjinal görünen arkasında bir çok yalanı saklayan yapıdır o yüzden gerçeğin yalandan bir farkı yoktur... | ||
|
||
| bence gerçek herşeyin yalan olmasıdır | ||
|
||
| gerçek yokki herşey yapmacık | ||
|
||
| bunu dusunursem kafayi yerim herhalde bu Allah tan oncesi var mi sorusuna benziyo nasil ki bu soruya cevap bulamiyorsak;dusunmeye bile aklimiz yetmiyosa.... | ||
|
||
| Gerçek, senin de benim de gördüğümüz şeyin TEK bir şey olmasıdır. | ||
|
||
| Gözlerini kapattığında gördüğün karanlığın içinden yükselen sestir... Bazı gerçekleri kavrayabilmek için sürekli gözümü kapatırım çünkü ben. |
||
|
||
| gerçek görmek istemedigimiz şeylerdi çünkü gerçek acı ve can yakıcıdır | ||
|
||
bence gerçek her insanın kendi doğrusudur ama o doğrular başka insanlara göre doğru olmayabilir yani bu konu tartışmaya açık bir konudur,ama şu varki herkesin gerçekleri doğru yönde değildir bu yüzden böyle gerçeklerin sonuçları hayatımızı etkiler
|
||
|
||
| ZAMAN AŞIMINA UĞRAMIŞ İNSANLARIZ BİZ ARTIK GERÇEK... GERÇEK DEDİĞİN NEDİR Kİ YALNIZ BİR KADINDAN BAŞKA ![]() MİRALAY |
||
|
||
gerçek bence göreceli bi kavram...ama doğrularlada gerçekleri karıştırmamak lazım.her doğru bir gerçek olabilir,ama her gerçek bir doğru olamaz..ayrıca gerçek sürekli saklanır bizden,sobeleyenler şanslıdır... bunun içinde ii bi oyunculuk gereklidir:)
|
||
|
||
| gerçek şu anda oturduğun yada ayakta durarak bastığın yerden başlar belki de gerçek olan o değildir rüyadasındır o zaman uyku da olduğun yerler gerçektir... belki de kemirdiğin kalemler gerçek değildir ham maddesi yalandır tıpkı ruhsuz olanları gerçekle alakası olmaması gibi... ![]() yani gerçek bana göre belli bir şey değildir ![]() yanar dönerdir bence siz hiçbir rengine inanmayın
|
||
|
||
| GERÇEK HAKKINDA NE ÇOK ŞEY BİLİYORUZ AMA NEDEN KABULLENMEKTEN KAÇIYORUZ | ||
|
||
| gerçek..yalanlarla saklı başını kuma gömerek herşeyden kaçan insanlara hayatın ne olduğunu gösteren bir kavramdır.. | ||
|
||
| gerçek diye birşey yoktur...bakış açıları vardır..bunlar sadece bizizdir...başkası biz olamaz di mi? | ||