|
||
Gerçek acı olan şeydir.Tabi bu olayına, gününe, saatine, düşünceye yani aklınıza gelebilcek herşeye göre değişir. evet aynı fikirdeyim
|
||
|
||
bence gerçek olan tek birşey var.. bir tanrı tarafından yaratıldık oradan geldik ve oraya gideceğiz.. bundan başka bir gerçeğin olmadığını düşünüyorum.. neye gerçek diye inansam ertesi gün yalan olduğunu öğreniyorum.. böyle yalanlarla dolu bir dünyada kim yaşamak ister ki
|
||
|
||
bu cümle benim nickim olamaktadır neyse...gerçek nedirin bendeki manası düyadan sıyırlırıp denizin dibine dalmaktır... yani diğer insanlardan kurtulup kendi içime bakmamdır.bu cümle benim kaçışımdır,herşeyden ve herkesden... evet cok guzel acıklanmıs...
saygılarımla ![]() |
||
|
||
| yaratılışımızı geçersek doğrular benim inandıklarımdır sadece benm inandıklarımdır. çevremizdeki insanların ailemizin veya başkalarınn doğrularıyla yaşamak saçmalık diye düşünüyorum buna çok çok basit bir örnek veririsek yağmurda dışarı çıkılmaz dmelerinin ne kadar sasçma olduğunu görmüş oluruz | ||
|
||
| Benim için gerçek: Dogru bildiklerim ve işime gelmeyenlerdir... |
||
|
||
| "kendi gerçekleri" daha doğru bir soru olurdu. sorular ve cevaplar aynı anda yok olur mu hiç? |
||
|
||
gerçekler acıdır ama baklava tatlıdır demekki baklava gerçek değildir
|
||
|
||
| İç güdü ve sezgilerimle bulduğum her şey. | ||
|
||
o bu şu değil de şurası çok açık: bir insan "benim için gerçek şu" diyebiliyorsa ya çok olgundur yada çok olmuştur çünkü bu soruya verdiğiniz cevap sizin kültürel, zihinsel, olgusal unsurlar; yaşam tarzı, yetişme tarzı, karakterik özellikler ve düşünceyi kullanabilme yeteneğinizin toplamıdır. işte bu yüzden ki bu cevaplar asla gerçekçi olmaz, olamaz.gerçeğe yakın da olamaz. ve o kutucuğa bu konu ile ilgili cevap yazabilmek de büyük cesaret ister. çünkü yazdğığnız şeyi okuyan sizin karakter çözümlemenizi çok kolay bir şekilde yapabilir. bu önemli birşey değil ama bunu önemli gibi görünen yapan bu yazılardan da bellidir fazlasıyla. onun için bu konuya cevap yazan dinleyiciler ya çok olgun yada çok olmuş ![]() |
||
|
||
| bana göre gerçek inadına inandığım herşeydir
|
||
|
||
Benim için gerçek: Aynen katılıyorum özellikle işime gelmeyenler tarafını tuttum..
Dogru bildiklerim ve işime gelmeyenlerdir... |
||