|
||
duymak istediklerin mi yoksa hayatın içinden geçenler mi hangilerine inanırsan inan ...bazen duymaktır , bazende uyumaktır sarılıp bir geceliğine , bazende susmaktır söylenecek sözlerin olmadığında , seslenmektir bomboş bir yerden uzaklara , bazen gözyaşıdır akıp giden zamana karşı , bazende gülmektir hayata inat , bazen açmaktır bir çiçeğin tomurcuğunda , bazende uçmaktır kuşların kanadında....... gerçekten hoş bir yorum olmuşbazen duymak bazen uyumaktır... |
||
|
||
| gerçek değişken olmayan, bu yüzden "acı" olmak zorunda bırakılan bir olgudur. değişkenlik isteriz, durağanlığın statik olmanın o can sıkan yönünden uzaklaşmak isteriz. gerçek kuraldır. kuralcıdır. bazen yapıcı, bazen yıkıcıdır. bu yüzden korkunçtur. var olan -ya da öyle düşündüğümüz- her şeyde vardır gerçek. ölümde de vardır; çiçeklerde de. bu yüzden sorgulanamaz. nedir? sorusuna herkes farklı cevap verir, çünkü herkesin kendine göre bir gerçeği vardır. |
||
|
||
| Gerçek kaçamadığımız ama kaçmak için zaman zaman hayatımızadan çaldığımız bir kavramdır. | ||
|
||
| gercek önemsemektir hayatı oldugu gibi kabul etmektir sonuna kadar..yara alabilecegin olgusunu da benimseyerek yola cıkmaktır..kazanmak ta vardır bu yolda sonu olmayan bekleyişlerde,karamsarlık ta vardır sabır da..aslında gercek biziz biz gerceğiz ne olursa olsun hayat sadece bize bi kere verilmiş bir armağan bunu nasıl kullanabileceğimiz konusunda en ufak bi fikir ve ayrıntılara dair parcalar bizi yönlendirecek tek seydir!bir hevesle yeni alınan eve getirip heyecanla bozduğumuz ve tekrar eskisi gibi yapabilecegimiz konusunda en ufak bi fikirimiz olmamasına karsın bıkana kadar devam edebileceğimiz bir yap-boz parcası gibidir hayat ve ta kendisi gerçek..sonunda yapıp ben yaptım demek te vardır,sıkılıp yarıda bırakmak ve sonucuna katlanmak ta... _butterfly |
||
|
||
bence en büyük gerçek "ölüm"
|
||
|
||
| hayır, en büyük gerçek yaşamdır... hem mucize, hem gerçek olan şey yaşam çünkü. yaşamın gerçekliğini yitirdiği yerde ölüm gelir... ama tabii ki, en korkunç gerçek sevdiklerini sonsuza dek kaybetmek olsa gerek... |
||
|
||
| gerçek şu an bunu yazmamdır! | ||
|
||
| insanın içindeki bilinmeyen bir düşünece | ||
|
||
| ölüm... | ||
|
||
| BEN.. | ||
|
||
| DÜŞÜNÜYORUM ÖYLEYSE VARIM... | ||
|
||
| gerçek: başa gelendir, gözümüzle gördüğümüzdür | ||
|
||
| ne demek isrtiyorsun sen | ||
|
||
| yani diyo ki; doğru akıldır gerçeklerse görece ve her zaman doğru değildir gerçek..... |
||
|
||
| ANCAK YAŞANDIGI ZAMAN NE OLDUGU BİLİNİR...::. | ||