|
||
| gerçek=inanç'dır.inançta ayakda kalabilmek için yaslandıgım tek yıkılmaz duvardır... | ||
|
||
gercek senın ıcın en dogrusu ![]() |
||
|
||
| gerçek, ketçap dökülmüş meyhane pilavı kadar saçmadır. |
||
|
||
| gerçek ölümdür gerisi hikaye | ||
|
||
| gerçek YARADAN VE ONUN YARATTIKLARIDIR | ||
|
||
gerçek YARADAN VE ONUN YARATTIKLARIDIR güzel bi yaklaışm ..
|
||
|
||
| gercek nedir? sorusunu cevaplayamayız cünkü gercek diye bişey yok.......(bence) | ||
|
||
| aklının ucu dediğimiz o yerden geçen ya da belki geçemeyen, ütopyada var olan ya da orda bile olamayan her şeydir. çünkü eğer ki hepimiz sonsuz bir gücn varlığını biliyosak, bu sonsuz güç için gerçek olmayan bir şey yoktur. | ||
|
||
| gerçek=HİÇBİRŞEY | ||
|
||
| gerçek mutlaktır. |
||
|
||
| Gerçek; her şartta aynı sonucu verendir. | ||
|
||
| Tek gerçek ölümm!!!!! | ||
|
||
Tek gerçek ölümm!!!!! Tek gerçek ölüm olamaz. Ölmek için, önce doğmak gerekir. O halde doğum da bir gerçektir.
|
||
|
||
| doğmadan ölenler de var!bebekler gibi...onun için kıyaslama yapmahakkın yokk!Zaten burda nesnel bi yargı yokk!tamamen öznell!!! | ||
|
||
| "Doğmak" kelimesinden ne anladığına bağlı olarak değişir bu. Eğer doğumu "canlının bağımsız olarak yaşaması" anlamında düşünüyorsan haklısın; ancak bence bu kadar dar bir açıdan bakmamalısın. Benim burada kullandığım "doğum" kelimesi, varoluştur. Örneğin; sabaha karşı Türkiye'de Güneş doğar; ancak Güneş doğmadan önce de vardır. Farkı anlatabildiğimi sanıyorum. Neye hakkım olduğuna da, bırak; ben karar vereyim. "Asi genç" tavırlarında takılmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Saygılar, U. |
||