|
||
| gerçek=yalan olmayan | ||
|
||
| hımm..aslında dile getirmeye cesaret edemediğimiz ama aslında yuzumuzde okunan seylerdir... | ||
|
||
"Doğmak" kelimesinden ne anladığına bağlı olarak değişir bu. Eğer doğumu "canlının bağımsız olarak yaşaması" anlamında düşünüyorsan haklısın; ancak bence bu kadar dar bir açıdan bakmamalısın. Benim burada kullandığım "doğum" kelimesi, varoluştur. Örneğin; sabaha karşı Türkiye'de Güneş doğar; ancak Güneş doğmadan önce de vardır. Farkı anlatabildiğimi sanıyorum. Neye hakkım olduğuna da, bırak; ben karar vereyim. "Asi genç" tavırlarında takılmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Saygılar, U. Asi genç mii????süpersin yaa!başka birşey demiyorumm!!!seninle tartışmaya girmiycem!Senin fikrin karışmıyorum!İstediğim kadar dar açıdan bakabilirimmm!oda benim bileceğimm iş! |
||
|
||
| gerçek var oldugunu bildigimiz eve bir türlü her zaman yaşayamadıgımız şeydi!!Neydi ya |
||
|
||
"Doğmak" kelimesinden ne anladığına bağlı olarak değişir bu. Eğer doğumu "canlının bağımsız olarak yaşaması" anlamında düşünüyorsan haklısın; ancak bence bu kadar dar bir açıdan bakmamalısın. Benim burada kullandığım "doğum" kelimesi, varoluştur. Örneğin; sabaha karşı Türkiye'de Güneş doğar; ancak Güneş doğmadan önce de vardır. Farkı anlatabildiğimi sanıyorum. Neye hakkım olduğuna da, bırak; ben karar vereyim. "Asi genç" tavırlarında takılmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Saygılar, U. Asi genç mii????süpersin yaa!başka birşey demiyorumm!!!seninle tartışmaya girmiycem!Senin fikrin karışmıyorum!İstediğim kadar dar açıdan bakabilirimmm!oda benim bileceğimm iş! Saygılar, U. |
||
|
||
| gerçek,uzaktaki herşeydir!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
| Gerçek...Gerçek herkese göre değişir ama çevremizde olan her şey gerçektir.Eğer çevremize bakamıyorsak sorun bizdedir sokağa çıkın ve gerçekleri görün.Bence bu dünyadan başka bir dünya yok ve bu dünyada ne yaşıyorsak ve ne yaşanıyorsa hepsi gerçektir... | ||
|
||
Gerçek olmayan tek şey biliyorum; Köhne Darwin teorisi ve darwin teorisi de bir gerçektir kendimizi inançlarla kandırmaya çalışmayalım biraz gözlüklerini çıkartıp bakmayı dene olaylara!!!!
|
||
|
||
| gerçek farklı bir kavram her açıdan herkese göre farklı gerçek bana göre 5 duyu organımız ve ruhumuzla hissettiğimiz herşey ''GERÇEK'' |
||
|
||
| gerçek , var olduğunu hissettiğim bildiğim öğrendiğim we algıladığımm her şey bence yaşamasını biliosan aşk ta gerçek insanların katledildiği savaşlarda gerçek aslında hayat başlı başına bi gerçeklğin yansıması | ||
|
||
"Doğmak" kelimesinden ne anladığına bağlı olarak değişir bu. Eğer doğumu "canlının bağımsız olarak yaşaması" anlamında düşünüyorsan haklısın; ancak bence bu kadar dar bir açıdan bakmamalısın. Benim burada kullandığım "doğum" kelimesi, varoluştur. Örneğin; sabaha karşı Türkiye'de Güneş doğar; ancak Güneş doğmadan önce de vardır. Farkı anlatabildiğimi sanıyorum. Neye hakkım olduğuna da, bırak; ben karar vereyim. "Asi genç" tavırlarında takılmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Saygılar, U. Asi genç mii????süpersin yaa!başka birşey demiyorumm!!!seninle tartışmaya girmiycem!Senin fikrin karışmıyorum!İstediğim kadar dar açıdan bakabilirimmm!oda benim bileceğimm iş! Saygılar, U. o sözlerrr doom metalin bi perçası! |
||
|
||
| herkesın kendıne gore gercegın bır tarıfı var | ||
|
||
| Gerçek; değişmeyendir, sabittir, evrenseldir. Yıllarboyu gerçeği aramayı hayat felsefesi haline getirmiş biri olarak, gerçeğin tarifini yapma ihtiyacı hissettim. Aslında bu tanım bilim literatüründeki yasanın tanımıyla birebir örtüşüyor. Bu da bilimsel olarakta dogru bir tanım yaptığımın ispatıdır diye düşünüyorum. Günlük hayatımızda "doğru" ve "gerçek" kelimelerinin tam bir anlam kargaşasıyla kullanıldığının farkına vardım. Doğru bilimsel literatürde teori'ye karsılık gelir. Gerçek ise yasaya. Buradan şu sonuca varabiliriz. • Dogru; değişkendir, yanlışlanabilir, tartışılabilir. • Gerçek; sabittir,degişmez,tartışılmaz. Doğru ve gerçek arasındaki farkı ve ilişkiyi şu şekilde açıklayabiliriz; Ortaya atılan bir iddianın doğrulanabilirliğini mantıken ispatlayacak kanıtlar ortaya koymalıyız. İddianın doğruluğunu ispatlayacak birden fazla kanıt veya birden fazla başka dogru olabilir. Gerçeğe giden yolda bu kanıtların veya bu doğruların gerçekliğini ispatlayabilmek için bir takım olgulara ihtiyacımız var. Bunlar bilgi, mantık ve görebilirlik'tir. ALINTIDIR ...! |
||
|
||
| gerçek çok sevdiğim bir arkadaşımın adıdır | ||
|
||
| "Gül kendine!" durumu çok güzel bir şekilde açıklamış. Gerçek; insandan insana değişen birşey değildir "firat027". Ayrıca; doom metal vs. beni hiç alakadar etmez. Zaten bahsedilen tarzın amacı bellidir. "Gül kendine!"nin yazdığından sonra bu konuyu daha fazla uzatmamak gerektiğini düşünüyorum "kendi açımdan". Devam eden arkadaşlara iyi, sağlıklı ve verimli tartışmalar diliyorum. Saygılar, U. |
||