|
||
![]() harun tekin: gitar, vokal kerem kabadayı: vurmalı çalgılar, turntable burak güven: bas, klavye, vokal derin esmer: gitar, klavye, vokal stüdyo: ada kayıt ve miks: volkan gürkan mastering: fieldwork studios konuk müzisyenler: pelin çotal - obua can çankaya - trompet cana çankaya - trompet ilhan babaoğlu - saksofon cenk erbiner - viyola grafik tasarım: mor ve ötesi fotoğraflar, sözcükler, ayrıntılar: ali soner albümdeki şarkılar son giden şarkıcı çocuk özgürlük mucize? pis yeşillik 23 tv'deki kız boşver bırakmazlar yakamı çelişki beyaz ne balıklar |
||
|
||
| boşver eskisi gibi kalsın boşver kimse yaralanmasın boşver... albüm gibi mükemmel bir şarkı.. |
||
|
||
| grubun en güsel albümü | ||
|
||
| bence de grubun en güzel albümü. bu albümden en sevdiğim şarkılar 23 ve balıklar. harun da burak da çok güzel söylemişler. | ||
|
||
kesinlikle grubun en iyi albumu 23 gibisi warmı yaa......
|
||
|
||
| gül kendineden ve şehirden sonraki en iyi albümü... her biri insana derinden dokunuyor ama BIRAKMAZLAR YAKAMI beni çok çekiyor.. SON GİDENde unutmamak lazım tabiiii... |
||
|
||
| yalnız şarkıcı sarhoşum ölene kadar.. la sarhoş olduğum hayatımın en çelişkili düzlemlerinde mucize arzusuyla beni yaşama bağlayan albüm. çıplak dursam tanrıya sorsam niye ölür insan bile bile... |
||
|
||
| albüm çıkalı nerdeyse 8 yıl olmuş olmasına rağmen bahtsız başım bir kere bile son giden'in klibini izleme şansına nail olmamamıştım.. taa ki bu sene okulun ilk gününde kampüsteki cafede tv izlerken dreamtvnin 4X4 programında birden bire şoka girmeme sebep olan klip yayınlanana kadar... klibi izleyenler bilir o şarkının neler anlattığını.. başka söze na hacet... bir de 23 var zaten...23...off nasıl anlatsam..nerden başlasam... |
||
|
||
| kesınlıkle grubun en ıı albumu bu album tadında yenı bı albumle eskıye donmelerı dılegımleee!!!!!! | ||
|
||
| benim en sevdiğim albümdür bırak zaman aksın...! 23,ne,beyaz,balıklar... | ||
|
||
| gurubun en iyi sarkılarından biri denebilir | ||
|
||
| beyaz,balıklar ve 23 gibi efsane şarkıların yanında ne gibi hoş bir şarkıyı da barındıran güzel albüm. | ||
|
||
| bırak zaman aksın...mahkumuz inan, sözlerinin,müziğinin derinlere aktığı şarkı... ps.bence bu albümde derin esmer in şarkıları bulunmamalıydı hiç.çok güzel bir pastanın üstüne karabiber ekmek gibi bir şey olmuş |
||
|
||
| niye yyaaa derinin yeri ayrı bee | ||
|
||
| evet,bence de. ayrı. | ||