|
||
| ne gerçek ben ne beraberlik ne bencil kendi kendine ne müstakbel güvensizlik ne yüzler naylon yüzler ne ne arkanda ne naklen ne sonra ne tüm ne gerçekten ne hiç ne müzik ne eylem ne ahlak masum saf nefret ne varsa ne ne yoksa hiç yok ne yok anlam ki faydasız ne direnmek saçma her kimse ne sen var ben yok biz sarhoş ne farkında olanlarınız ne gündelik hayatlarınız ne işkence görenleriniz ne kaybolan özneler ve siz ne savurgan dudaklarınız ne eskiten yalanlarınız ne isteksiz suratlarınız ne sessizce haykırsanız |
||
|
||
| şarkıcı çocuk şarkısında Burak bir yerde "Bırak zaman aksın" diyor.. çok güzel kombine etmişler..şarkıdaki bu söz bile şarkının hangi albume ait olduğunu belli edior =) | ||
|
||
geçen gün şimdi 23 ü dinliyorum.sanırım bi 30 kere falan dinlemişim.o anda şuurum yerinde diilmiş bilmiyorum ne yaptığımı.sonracıma beni öldürüyo o şarkı muhteşem yaw.warmı 23 gibisi, yeni 23 ler istiyoruz, yaşasın 23lerrrrr
|
||
|
||
| bu albümün an güsel sarkısı '23 ' | ||
|
||
geçen gün şimdi 23 ü dinliyorum.sanırım bi 30 kere falan dinlemişim.o anda şuurum yerinde diilmiş bilmiyorum ne yaptığımı.sonracıma beni öldürüyo o şarkı muhteşem yaw.warmı 23 gibisi, yeni 23 ler istiyoruz, yaşasın 23lerrrrr ![]() yeni albümden KÜÇÜK SEVGİLİM adlı parça 23 e benziomuş...
|
||
|
||
| bu arada arkadaşlar 23 ün adı niye 23 bilen war mı? | ||
|
||
| bu şarkının harun tekinin şafak çatalbaş adlı sevgilisine ithafen yazıldığını biliyorum..ve bu sitede öğrendiğime göre şarkının isminin 23 olmasının sebebi 'ş' harfinin alfabedeki 23.harf olmasından kaynaklanıyor.. | ||
|
||
bu şarkının harun tekinin şafak çatalbaş adlı sevgilisine ithafen yazıldığını biliyorum..ve bu sitede öğrendiğime göre şarkının isminin 23 olmasının sebebi 'ş' harfinin alfabedeki 23.harf olmasından kaynaklanıyor.. yaa bu tür söylentiler veya bu tür senaryolar yazılır bende duymuştum ki 23 yaşındayken aşık olduğu birine yazmış bu nedenle adı 23 ama KEREM ÖZYEĞEN bu şarkının nerden çıktığını hatta adınında nerden çıktığı bilmiyor ve bu şarkıyı esrarengiz bir şarkı olarak tanımlıyor..
|
||
|
||
valla çok ilginçler... grubun adının nerden çıktığı da belirsiz zaten
|
||
|
||
| güneyin masum bir sahil evinde aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakedtim... işte bu mükemmel bir şarkı bu albümdeki en sevdğim şarkı diyebilirim
|
||
|
||
| mor ve ötesi'nin en güzel albümü bence.. çok daha samimi geliyor bana sonrakilere göre. içlerinden geldiği gibi, kafalarına estiği gibi değil mi sizce de? siyasi dokundurmalar yapmak için kasılmamış, akıllardaki, dillerdeki yansımış müziğe.. detone olmalar var tabi ama en güzeli geliyor bana işte.. balıklar.. |
||
|
||
çok güzel bi albümdü albüm içinde en beğendiklerim beyaz ve son giden beyazın sözleri çok güzeldi her albümleri birbirinden güzel
|
||
|
||
bazı yönleriyle özlediğim albüm . ..her gün dinlesemde özlüyorum
|
||
|
||
| lütfen beni hemen uyandır.....ya da hep öyle bak yüzüme.... ne kork benden ne uzaktan dinle, lütfen beni uyandırma... bırak zaman aksın ı açıklayan en bariz söz öbekleri sanırım.... |
||
|
||
| bence mor ve ötesinin en iyi albümü..23,son giden,özgürlük ve balıklar beni derinden etkileten şarkılar... | ||