|
||
| şarkılar çok güzel 23 şarkısıda adı gibi şarkıda şifreli. | ||
|
||
| aslında bütün albümleri çok güzel ama en iyisi gül kendine | ||
|
||
| mor ve ötesinin en sevdiğim albümü...dinlemekten bıkamadığım, bu kadar geçn yaşta ne büyük bir iş çıkarmışlar diye hayretler ettiğim.....bambaşka bir albüm... bütün şarkılarının apayrı önemi var benim için....ama 23 bambaşka |
||
|
||
| şarkıcı çocuk,23 çok güzel bunlar,bu albüm | ||
|
||
| dokunma dalga geç güzel şeytan... bence beyaz çok güzel:) |
||
|
||
| 23 beyaz ne balıklar boşver falan hepsi çok güzel ama bu aralar mucizeye çok taktımm "güneş doğdu ruhuma sustum umudumu gördüm onda" çok güzel ya.. | ||
|
||
| albümde mor ve ötesinin mail adresi var nedir o gerçekmidir | ||
|
||
ne,pis,bırakmazlar yakamı... ayırt etmek çok zor.hepsi harika.
|
||
|
||
Yha Aradaşım Sen Bunları Yazmışsında Hepsine Güzel Ayırt Etmek Biraz Zor...
|
||
|
||
morveotesi@hotmail.com bu değil ama nicki burak diye birisinin ekledimde herhalde başkasının bizim burak değildir herhalde ![]() kkabadayi@ku.edu.tr tekinsam@boun.edu.tr bunlardan bahsediyorsan valla hiç bi fikrim yok ama şimdiki adrese mail atın cevap verirlerse öğreniriz inş.
|
||
|
||
| msn'e ekledim direk yazıyorum: feyyaz says: gerçekten mor ve ötesi değildir heralde "---burak--- SoSyoSazan.org Yayında! Hemen Olaya Atla " says: evet,değil feyyaz says: ama bırak zaman aksın albümünde bu adres var "---burak--- SoSyoSazan.org Yayında! Hemen Olaya Atla " says: yanlış yazmış olabilirler. |
||
|
||
| benim en sevdigim mvö albümü. en güzel parcada baliklar. burak abi o kadar güzel yorumlamiski... | ||
|
||
msn'e ekledim direk yazıyorum: feyyaz says: gerçekten mor ve ötesi değildir heralde "---burak--- SoSyoSazan.org Yayında! Hemen Olaya Atla " says: evet,değil feyyaz says: ama bırak zaman aksın albümünde bu adres var "---burak--- SoSyoSazan.org Yayında! Hemen Olaya Atla " says: yanlış yazmış olabilirler. sağol bende merak ettim acaba onlar mı diye ama değildir diye düşündüm yalnız bir şey var yanlış nasıl yazabilirler ki albüme sonuçta insanlar oradan ulaşacaklar onları ve isimlerin tutması da büyük tesadüf ama yine de onlar değillerdir diye düşünüyorum
|
||
|
||
msn'e ekledim direk yazıyorum: feyyaz says: gerçekten mor ve ötesi değildir heralde "---burak--- SoSyoSazan.org Yayında! Hemen Olaya Atla " says: evet,değil feyyaz says: ama bırak zaman aksın albümünde bu adres var "---burak--- SoSyoSazan.org Yayında! Hemen Olaya Atla " says: yanlış yazmış olabilirler. sağol bende merak ettim acaba onlar mı diye ama değildir diye düşündüm yalnız bir şey var yanlış nasıl yazabilirler ki albüme sonuçta insanlar oradan ulaşacaklar onları ve isimlerin tutması da büyük tesadüf ama yine de onlar değillerdir diye düşünüyorum ![]() bi de burak'a mı ulaşmak istiyorsun falan dedi buraktır belki cidden bilemiyorum...
|
||
|
||
msn'e ekledim direk yazıyorum: feyyaz says: gerçekten mor ve ötesi değildir heralde "---burak--- SoSyoSazan.org Yayında! Hemen Olaya Atla " says: evet,değil feyyaz says: ama bırak zaman aksın albümünde bu adres var "---burak--- SoSyoSazan.org Yayında! Hemen Olaya Atla " says: yanlış yazmış olabilirler. sağol bende merak ettim acaba onlar mı diye ama değildir diye düşündüm yalnız bir şey var yanlış nasıl yazabilirler ki albüme sonuçta insanlar oradan ulaşacaklar onları ve isimlerin tutması da büyük tesadüf ama yine de onlar değillerdir diye düşünüyorum ![]() bi de burak'a mı ulaşmak istiyorsun falan dedi buraktır belki cidden bilemiyorum... ![]() bence yanlış yazma olasılıkları çok düşük ve yanlış yazsalar bile bunu söylerlerdi yada düzeltirlerdi diye düşünüyorum
|
||