|
||
| alalı bir hafta oldu bu albümü.aldığım zaman sevinçten bayılacaktım.o adresleri gördüğümde ben de şaşırdım çünkü bize adreslerinin olmadığı söylenmişti.eklemedim ama düşünmüyor değilim.yukardaki diyaloğu okudum bende şaşırdım ama yanlış verme ihtimalleride 0 . iyicene kafam karıştı yahu.tvdeki kızın sözlerine ba-yıl-dım! "sen ve ben ikimiz camdan evimiz.. sesin çok uzak bana tvdeki kız........" devamını yazamayacağım daha yeni öğrendim karıştıroyurum. |
||
|
||
| kim nederse desin bence mvö"nün en başarılı albümü şarkıları ve müziğiyle tam bir sanat eseri... eminim bütün mvö fanları için öyledir.... |
||
|
||
| bırak zaman aksın albümünde bütün şarkılar güzel ama beyaz bende aşırı agır basıyor benden birşeyler alıyor gibi. | ||
|
||
| bırak zaman aksın ve gül kendine albümlerine bakınca insan diyor ki dünya yalan söylüyorlar'dan sonra tanınmış olmaları ne kadar üzücü. Sözler şarkılar olağanüstü güzel ama anlayan yokmuş. mor ve ötesi 'de inanamıyorum size ! dünya yalan söylüyor ! deyip uyandırmışlar ama olsun böyle daha gizemli oldu =)
|
||
|
||
| Kerem Özyeğen yoktu değil mi bu albümde. O yüzden fazla sevmiyorum. Kerem'den öncesi - Kerem'den sonrası gibi birşey oluyor bu albüm. Ama 23 ve tv'deki kız şarkılarını çok severim. Hakkını yemeyeyim. | ||
|
||
| BANA GÖRE EN DUYGUSAL ALBÜMLERİ... | ||
|
||
kalbim küt küt atan bir kuş gibi ...''beni dans eden ayı zannetiler ben dans eden ayı değilim'' çok güzel ya burak abi süper ...böyle ilginç çalışmalarda renk katıyor albümlere ....biraz boşvermiş olmanın tadını çıkarmışlar sanki bu bölümde..çok eğlenmişler ya ![]() bazen deliliğe vurmak gerekiyor hayatta |
||
|
||
Mor ve Ötesi'nin daha çok politik ve sosyal duruş yaptığı ve diyer albümlere göre biraz daha sert olan 2004 teki Dünya Yalan Söylüyor'dan sonraki en iyi albümü.Evet en iyi 2. albüm ve bu albümde Burak Güven'in ve Harun Tekin'in yorum gücünün yanında Derin Esmer'inde gitarlardaki başarısını göz ardı etmek gruba saygısızlık olur kanımca.Nitekim Derin bu albümden sonra nedense nerdeyse Mor ve Ötesi ile hiç canlı çalmamış ve neticesinde ayrılmış.Özetlemek gerekirse Mor ve Ötesi'nin en iyi ikinci albümü.Ha bu arada Balıklardan sonraki Bonus Track hakkında bir şey demem gerekirse sırf bu doğaçlama çalışma bile albümü Mor ve Ötesi'nin en iyi 2. albümü yapmaya yeter.Beni dans eden ayı zannettiler ama ben dans eden ayı değilim! Sen bana pek yüz... Ne diyorum ben ya
|
||
|
||
bişi sorucam annem geçen bu albümü almaya kalkmış(cdsini)arkada irenç bi resim varmış,almamış >:(o resmi çok merak ettim ben. bi çocuk varmış heralde o resmi gönderin lütfen....(tabi kasetini aldım!dururmuyum!)mükemmel ve ötesi.....23,boşver,tvdeki kız,SON GİDEN.......bu kadar kusursuz olmak zorundamısınız?
|
||
|
||
| bırak zaman aksın ama artık zaman geçmıyor | ||