|
||
| sarkı çooook güsel ama söslerinin anlamını bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum | ||
|
||
| "balıklar" ise sokak çocuklarına adanmıştır,bza albümünün orjinal cdsinde balıklar'ı dinlerseniz,şarkının son saniyelerinde bir arabanın freni ve birşeyler satmaya çalışan çocuk sesleri duyulmaktadır. (şarkı sözleriyle ilgili yorumlar-simsiyah) |
||
|
||
| bu şarkıyı dinlerken fena olurum hep.. arkadaşa teşekkür ederim yeni öğrendim sokak çocuklarına armağan edildiğini... artık korku yok nemli gözlerinde yüzlerce binlercesi var omzuna oturmuş ordan sana bakar... kırıldıkça kırılmaktan daha çok korkmayı ve sanki korkularımızın bize korkmaktan korkmayı öğrettiğini söylüyor gibi geliyor bana fakat yanlış olma olasılığı biraz fazla yüksek tabii | ||
|
||
| burak'ın harika şarkılarından biri daha... çok çok güzel ve etkileyici bi şarkı.. ne zaman dinlesem ağlayasım gelir.. | ||
|
||
| niye ölür insan bile bile!! süper..müzik de çok etkileyici.. |
||
|
||
Burak'ın sesini sevmek için bir başka neden Özellikle akustik olanı çok güzel derin duygular barındırıyor sözlerinde
|
||
|
||
bana göre burak'ın en iyi şarkısı kimsenin sesi bu şarkıya daha iyi gidemezdi akustiği ve resmi siteden indirilen canlı performansı da çok güzel şarkı güzel zaten herşey yakışıyor bza nın en iyi şarkılarından biri hatta ![]() "niye ölür insan bile bile" !! |
||
|
||
| harika bir şarkı... burak abinin sesi insana huzur veriyor..ruhumu teslim edicek kadar kendimi hafif hissediyorum bu şarkıyı dinlediğimde... | ||
|
||
| balıklar çocuktun, kırılgandın artık korku yok nemli gözlerinde yüzlerce binlercesi var omzuna oturmuş, ordan sana bakar çektin gittin baharın peşine güzelim renkler yüzünde artık dönüp bakmazsın güneşin solduğu evlere çıplak dursam, tanrıya sorsam niye ölür insan bile bile? ardımda yıllar sinsice kalbime sorar niye bu suçluluk niye? yolculuğun sonunda bembeyaz sevgini ört uykuma dün sabah seni gördüm aklın takılmış yine balıklara tertemiz, işsiz kalbin arabadan kaçıyor vahşi sokaklarda bu şarkıyı dinledikçe çocukluğum aklıma geliyor.
|
||
|
||
gerçekten burak abinin seslendirdiği en güzel şarkı (hepsi güzel ama ) çok seviyorum bu şarkıyı...
|
||
|
||
| Çok içten bir şarkı... | ||
|
||
beni ağlatan bir şarkı:( burak abinin sesi şarkıya bir büyü getirmiş adeta
|
||
|
||
hazırlayacağım dönem ödeviyle ilgisi olan şarkı!
|
||
|
||
bu şarkıyı dinledikçe çocukluğum aklıma geliyor. ![]() pelin bu olumsuz bir eleştiri mi? yoksa o günleri özlemek anlamında mı? |
||
|
||
tabi ki olumsuz değil çocukluğumu çok sevdiğim, o günleri çok özlediğim ama o günlere geri gidemediğim için öyle dedim ve " " işaretini koydum. çocuk kalmak isterdim çünkü... ama "balıklar"ı dinlerken de o günleri yad etme fırsatı buluyorum anılarımda...
|
||