|
||
Ben anlamıştım zaten o anlamda olduğunu
|
||
|
||
Balıklar en sevdiğim Burak Güven şarkısı.Gerçekten Burak Güven bu şarkıyı çok iyi yorumlamış. Şarkıda geçen 'Niye ölür insan bile bile' sözü beni çok etkiliyor!
|
||
|
||
| dün sabah seni gördüm aklın takılmış yine balıklara tertemiz, işsiz kalbin arabadan kaçıyor vahşi sokaklarda süper bir mvö klasiği bence.. |
||
|
||
| "arabadan kaçıyor vahşi sokaklarda" şarkının tamamı bu cümlede ya... | ||
|
||
| Her hatamda kendime sorduğum dizeler...bir de her konserde söylemeleri için yalvardığım... Çıplak dursam, tanrıya sorsam Niye ölür insan bile bile?!! |
||
|
||
| albümdeki kayıtta duyabilmek için sesi sonuna kadar açtığım şarkıda burak abi canlı performansta döktürmüş! | ||
|
||
| sokak çocukları için yapıldığını bilmiyordum öğrenince tekrar tekrar dinledim ve daha da anlamlı geldi şarkı bana...."niye ölür insan bile bile" | ||
|
||
| bu şarkı bana hüzün veriyor... | ||
|
||
| dinlediğimde kendimi çok farklı hissediyorum. bu duruma burak güven in seesini kullanış şekli de etki ediyor tabi.. | ||
|
||
| harika bir sarkı dinledikçe kendimden geçiyorum | ||
|
||
| çıplak dursam, tanrıya sorsam niye ölür insan bile bile? bundansonrası yok burayı dinlemem yeter ağlatıyor buralar ya cevap ara ama yok cevap yok neden ölür insan bile bile...muhteşem bir mvö şarkısının en sevdiğim yeri... |
||
|
||
| bu şarkıyı anlatmak için fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum. çünkü şarkı sözleri ile yeterince şey ifade ediyor bize zaten.... | ||
|
||
sevgili burak abinin seslendirdiği duygusal,hüzün dolu ,insanın gözlerinin dolmasına neden olan,tüyleri diken diken eden parça
|
||
|
||
| ben burak abinin vokalini çok seviyorum onun içinde bu şarkıyı çoook seviyorum şarkının sözleri de çok güzel | ||
|
||
| çok güzel bir parça | ||