|
||
| arakadslar bu sarkıyı dinlediğim zaman epey bi kendime gelemedim beni aldı sanki baska dünyalara götürdü | ||
|
||
| niye ölür insan bile bile!! ben de yasamak istemiorum insan ölmek ister mi bile bile |
||
|
||
| 'niye olür insan bile bile' sozlerini cok sevdiğim bir şarkıdır.Burak abimiz cok güzel soyler. |
||
|
||
| Çok sevdiğim bir şarkı özellikle canlı dinlemeyi çok istiyorum (: | ||
|
||
| http://vtunnel.com/index.php/1010110A/7d84b93c5e3a9ab444da63797da40198ff4681b7bc090a2bc5853b1acca645c86063a4c409805b2016688 | ||
|
||
| burak güven yorumuyla bir başka ama bu şarkı bir trafik kazası üstüne yazılmış doğrumu | ||
|
||
| bu sarkiyi anlatmaya kelimeler yetmez. cok cok güzel bir sarki..burak abinin sesiyle daha da güzellesen bir sarki. | ||
|
||
bu sarkiyi anlatmaya kelimeler yetmez. cok cok güzel bir sarki..burak abinin sesiyle daha da güzellesen bir sarki. Gerçekten kelimeler yetmiyor yaa...ölüyorum bitiyorum bu şarkı da tüylerim diken diken oluyor..nasıl bir beste,söz ne bileyim anlatamıyorum bile ![]() hele canlısı...bu şarkıyı canlı dinlemek çok çok farklı.. |
||
|
||
BURAK GÜVEN mükembel söylüyor
|
||
|
||
| Müthiş bir şarkı bence burak güven in sesiyle daha da bir müthiş oluyor bu şarkıyı dinlediğimde uzaklara dalıp gidiyorum... | ||
|
||
sevdiğim şarkılardan biri.. akustiği süper
|
||
|
||
| canlı dinlemek ve eşlik etmek harika burak abimizin müthiş yorumuyla çok ama çok değer kazanmış bir mor ve ötesi klasiği.. | ||
|
||
| burak güven şaheseri.. | ||
|
||
bu sarkiyi anlatmaya kelimeler yetmez. cok cok güzel bir sarki..burak abinin sesiyle daha da güzellesen bir sarki. Sonuna kadar haklisin Yesim. Sarkiyi anlatmaya kelimeler yetmez, benim gözümde muhtesem bir sarki.. dinlemeye doyamadigim sarki |
||