|
||
| herşeyinden nefret ediyorum bu adamın | ||
|
||
| şarkıları gerçekten çok sağlam.. | ||
|
||
| haykonun tarzı bence biraz itici ama sarkıları ve sölediği sözler kesinlikle yabancı rockerler kadar harika bayılıyorum helede yarası saklı rocken coke canlı performansı aman allahım yok böle bişe yaaa!!! | ||
|
||
| Acaip tuttum ben Haykoyu süper biri | ||
|
||
| CANLI PERFORMANSLARI VE YENİ İMAJI MÜTHİŞ İNSAN:) SEVİYORUM YA SENİ VE MÜZİĞİNİ..... W HARFİNİ KULLANMAKTA ISRAR ETMEYİN TÜRKÇEDE BÖYLE BİR HARF OLMADIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ İNATLA HAZMAYIN ŞU HARFİİ!!! |
||
|
||
| abi bende sevmem gerçekten itici seside kendiside.. | ||
|
||
| yaa çok seiom yaa ben haykoyuu | ||
|
||
| hayko cepkin...çok ilginç bir adam.çoğu insan hareketlerinin çok gıcık olduğunu söyler ama ben çok beğeniorum hareketlerini.bana çok farklı ve çok orjinal geliyor.adamın sahne performansı süpperrrr!!!!!şarkıları da öyle.her yönüyle beğeniyorum bu adamı.çok iyi bir müzisyen.... | ||
|
||
| hayko rock'n coke da cok güzeldi ya canlı performansını mutlaka izleyin... | ||
|
||
| ilginç ama pek hoşlanmıyorum sanırım özellikle canlı performanslarından | ||
|
||
| kişilik olarak gerçekten değişik biri.. müziğini ise ben seviyorum..şarkı sözleri nde anlatmak istediğini anlatabiliyor bence..ve albümün bir demo kaydı olduğunu öğrenince de harbi çok şaşırmıştım..çok başarılı.. onun hakkında en son duduğum şey ise rock'n coke ta suratını boyadı diye marliyn mansona benzemeye çalışma çabasında olduğuydu.saçma... |
||
|
||
O nasıl bir canlı performanstır öyle Ağzım açık seyrettim gerçekten.Çok iyi bir kulağı var.Aylin aslımın kimdi giden kimdi kalan coverınıda çok iyi hazırlamış helal olsun derim.Yeni albümü bekliyorum korku temasıyla bakalım bizi neler bekliyor
|
||
|
||
ben sevmiyorum açıkçası. tipi çok acayip hele rock n coke taki imajı...ama ilk albümdeki fırtınam güzel bir şarkı.
|
||
|
||
kendini yırtıyo bence klibi mesela çok saçmaydı bence müzikten anlamayan insanların müzik hakkında yorum yapmasına dayanamıyorum...hayko cepkin kendi tarzını belirlemiş ve bunda da gayet başarılı bir yorumcu...yırtmak ya da benzeri kelimeler gayet yersiz ve siteye yakışmayan türden bence... |
||
|
||
| Haykoya ait seninki dert mi,eller aldı,yarası saklı,hangimiz masumuz,son kez harika şarkıları harika parçalar ya.. | ||