|
||
| hayko ilginç bir tip! ben cd'sini seviyorum, ama görünüşü beni itiyor...günlük konuşmasındaki ses tonuda çok güzel bence:))) |
||
|
||
| muhteşem bayılıyorum sözler çok güzellllllllllllll | ||
|
||
| adam gercekten ıı muzık yapıooo tıpı 1az kayık ama olsunn :d | ||
|
||
| hayko cepkinin görmiyorsun şarkısı çok muhteşem | ||
|
||
| hep söledim yine söylüyorum hayko cepkin kendi tarzını en iyi şekilde oluşturup kullanan harika bir müzisyen!!! | ||
|
||
abi bende sevmem gerçekten itici seside kendiside.. adamın görüntüsünden hoşlanmıyor olabilirsin ama sesine de laf etme canım şimdii!!!
|
||
|
||
| bende çokkkkk sevdim HAYKOyu çokk güsel şakılarıı var... | ||
|
||
| farklı bi tarzı var...farklı bi yorumu var ki buda onu özgün kılıyo (: açıkcası yarası saklı adlı klibini izledikten sonra (şarkıyı dınledıktan sonra:)) önyargılı davranmıştım.sesi bi garip gelmişti bana ama daha sonraları bikaç parçasını dinledikten sonra bağımlısı oldum dediğim gibi farklı bi tarzı var ve hep ölede kalıcağa benziyo.(: ne güzel...aşk şarkısı istesede yazamıyomuş öle romantik şeylerr (: bence devam etsin ben bu tarzını çok sevdim..ve de önyargılı olmamak lazımmış.. | ||
|
||
| müziği tarzı sesi ve gördüğüm kadar kişiliğiyle dörtdörtlük bir insan aa şunuda ekliyim çok da şirin bu arada haykoyla istanbulda karşılaşıp muhabbet eden bir arkadaşımın söylediği kadarıyla bayağıda mütevaziymiş |
||
|
||
| bence ii müzik yopıyo!!!! ama mor ve ötesi harika | ||
|
||
| enteresan bi insan...şarkılarına birşey diyemiciim | ||
|
||
şarkılarını bilmemde sahne performansını ağzım açık seyrettim harika tavsiye ederim dövmeleride çok güzeldir ![]() |
||
|
||
| dün konuşaroka konuktu bimen şarkısına bittim walla | ||
|
||
"tüm o sevgilerimi geri ver.bırak.yoruldum çok." güzel sözleri var ama nedense albümünü alacak kadar sıcaklık bulamadım kendisinde.rastladıkça dinliyorum.sanırım elektronik müzikle sentezleme yapmasındandır.sözleri güzel ama.sıcak gelmiyor bana.kendi görüşlerim tabii.
|
||
|
||
| inanılmayacak bir şey belki ama her dinleyişimde bu adamın sesine bir kez daha aşık oluyorum... o kadar sıradan şarkıcı içinde bir yıldız, bir güneş gibi... böyle anlatması zor bi şey... | ||