|
||
| Araf filmi için hazırladığı parça Mükemmel.. Filmide çok iyi anlatmış | ||
|
||
| 20 aralıkta yuxexes e çıkacağı kulağıma çalınan ilginç performanslı müzisyen | ||
|
||
hayko dendimi olay benim acımdan kopuyor adamın canlı performanslarına bayılıyorum.hem bağırarak şarkı söylüyor sonra da sesinde hiç bir bozulma olmadan devam ediyor.ilginç demek azdır bence o tanımsız gibi. sacları sarı iken pek sevmezdim ama bu hali çok hoşuma gitti artık bende sevenlari arasındayım.izlemeyen veya dinlemeyen varsa.çok şey kaçırmış.hayko'nun albümleri her evde arşivlerinize koyabileceğiniz ileride çocuklarınıza 'bizim dönemimizde böyle müzik için önemli şeyler yapan adamlarda vardı'demek için önemlidir alın ve dinleyin derim herkese morlu günler
|
||
|
||
| şahsen dinlemekten çok zevk alıyorum çok başarılı bi müzik adamı sviyorum ben | ||
|
||
| ilk dinledigimde değişik gelmişti sevememiştim ama biraz daha tanıyınca çok daha sevmeye basladım gayet iyi bence | ||
|
||
| Evet, bu akşam Güven Erkin Erkal ın sunduğu Yüxexes programında Hayko Cepkin akustik performans sergileyecek. İzleme şansı olmayanlar pazar akşamı tekrarınıda izleyebilirler. | ||
|
||
| hayko akustik??? kaçırmayın derim nasıl olacağını merak ediyorum | ||
|
||
| olağanüstüydü..haykoya bir kere daha hayran oldum.. | ||
|
||
| bu arada yeni klibini zaman geçti adlı parcaya çekicekmiş haberimiz ola... | ||
|
||
| dün akşam malesef izleyemedim:(((pazar gününü iple çekiyorum hayko eminimki harikaydı dün | ||
|
||
| bkz.' canavar' kelimesini çok sevip, çok kullanan insan bir bkz. daha, bkz.yüxexes |
||
|
||
| emily dediğinden hiç bir şey anlamadım | ||
|
||
| pazar günü yüxexesin tekrarını izle anlarsın. | ||
|
||
ya aslında bişe yazmıcaktım su an o nu dinliyorum ve bide onun duydugum ilk parcası ondan yani ![]() süper bişe yaa çok seker masaallah
|
||
|
||
| akustikle kulağımın garipsediği kişi .... yok yok neymiş bizim haykomuz beah sahnede diyorum başka bir şey demiyorum | ||