|
||
| tek kelimeyle olağanüstü bence albüm süper ses süper daha ne olsun. Bu arada şunu belirteyim bazı arkadaşlar" adamda kendi yaptığı müziğin türünü bilmiyor " gibi cümleler kullanmış. Yok öyle birşey eğer katıldığı programlardan falan takip ederseniz adamın ne tarz yaptığını öğrenirsiniz. hayko sadece gerilim hissi veren müzikler(açıkcası ürperten,hani korku filmlerinin müzikleri olur ya) yapmaktan hoşlandığını söylüyor. hatta bir keresinde"benim müziğimi iki sevgili bir araya geldiğinde dinleyemez" diye bir cümle kullanmıştı... yanlış anlaşılmalara dikkat arkadaşlar........... |
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=TZO9ChRwauE hayko cepkin son klibini zaman geçti adlı parçasına çekti şarkı sakin olmam lazım albümünden hayko cepkinin 5. klibi olup mtv desteğiyle çekilmiştir . |
||
|
||
| bu adamı bir sevemedim gitti.. :-/ | ||
|
||
| yeni yeni ısınmaya başladığım bir müzisyen | ||
|
||
| son klip şarkısını çok sevdim |
||
|
||
| dinlemeye değer şarkıları var ' son kez' başlı başına harika bi şey zaten_ | ||
|
||
| aslında bu 6. klip şarkısı olcakmış ama mtv ile 5. olmasın karar vermişler klipte güzel zaten şarkıya tam uymuş ama adamın sesi duruşu gerçekten 10 numara çoğu kişiye ilk bakışta itici geliyo ama bir iki röportajını okuma fırsatı bulan herkes ısınmaya sevmeye başlıyo... | ||
|
||
Sakin Olmam lazım Albümünü tamamiyle ezerledim.Çok sevdiğim bir sanatçı.Yeni imajıda güzel olmuş
|
||
|
||
ben çok sevdim gerçekten,adam kendi tarzında bence iyi müzik yapıo.şarkılarıda güzel,dış görünüşe bakınca biraz marjinal gelebilio ama onu da kendine yakıştırmayı bilmiş hatta siyah saç adama daha çok yakışmış da şarkı söylerken bu kadar yırtınmasa daha güzel olucak...
|
||
|
||
son klip şarkısını çok sevdim hangi parçaya çekmiş?
|
||
|
||
| ''Zaman Geçti'' adlı şarkısına yeni klip çekmiş. Ayrıca İstanbul, Eskişehir,Ankara , İzmir'de konserleri var. 20 Şubat 2007 HAYKO CEPKIN "AKUSTIK" Balans - İSTANBUL 22 Şubat 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Hayal - ESKİŞEHİR 10 Mart 2007 SAKLIFEST - ANKARA 11 Mart 2007 OOZEFEST - İZMİR 23 Şubat 2007 HAYKO CEPKIN, REPLIKAS,PORTECHO - Ooze Venue-IZMIR |
||
|
||
| kişisel olarak sevmediğim ama müzikalitesini takdir ettiğm insan.. | ||
|
||
| hayko cepkin çok farklı bir kişilik sesini,müziğini ve dış görünüşünü seviyorum,canlı performanslarıda çok güzel. . . | ||
|
||
ya ben onu konuşarockta izlemiştim süper kafa bir abimiz bence bende sesini müziğini seviyorum tarzı da bence o kadar kötü değil farklı hatta iyi de sayılır görmüyorsun fırtınam yarası saklı benim favorilerim... |
||
|
||
hayko cepkin herşeyiyle güzel...geçtiğimiz günlerde doğum günü vardı...burdan da söylüyorum hayko cepkin iyiki doğdun iyiki varsın
|
||