|
||
| 777 diye bir şarkısı var özellikle onu çok beğeniyorum öteki şarkıları da gayet güzel bence |
||
|
||
aslında iyi bir müzisyen ama çok sert bir müzik yapıyor,brutal vokaller filan biraz itici buluyorum açıkçası,imajını da...bir de sanki hep aynı tarz şarkılar yapıyormuş gibi geliyor bana.ama başarılarının devamını dilerim,o ayrı...
|
||
|
||
| yüxexes de röportajı var | ||
|
||
kendini yırtıyo bence klibi mesela çok saçmaydı bence saçma değilde beğenmedim diyebilirsin... |
||
|
||
| çok seviyorum o adamı ya çok şeker bişi:P:D | ||
|
||
yeni albümünü beğendim.. tarzı biraz daha sertleşmiş gibi sanki
|
||
|
||
| 2.albümü çok güzel olmuş bence özellikle melekler ve siren şarkıları | ||
|
||
haykoyu sevmezdim ama radyo d de güven.e.erkalın konuğuydu.mantıklı konuşuyor.sevdim. zaten pek yapılmayan şeyleri yapıyor
|
||
|
||
Yüxexes { Evanasınız }http://www.youtube.com/watch?v=3qzo-V8QEns |
||
|
||
| bi şarkısını dinledim güzeldi | ||
|
||
bi şarkısını dinledim güzeldi hangi şarkısıydı onuda yazar mısın??? |
||
|
||
| son klibinde acayip bi brütal yapıyo hayran kaldım. her haliyse çok iyi bir müzisyen. | ||
|
||
nikimin sahibi,alternatifin kralı, yolu açık olan ve çoğu sanatçının örnek alması gereken performansıyla gönülleri fetheden yüce insan amma yazdım ya
|
||
|
||
| müziğini seven ya da sevmeyen olabilir normaldir ama çevremde onu itici bulduğunu söyliyip önyargılı olanlar mevcut..öncelikle şunu halletmeliyiz müziği yapan kişilerdir onların kıyafetlei ya da dış görünüşleri değil..bu sadece hayko cepkin için değil her müziyen için böyle ..önce dinliyip sonra eleştirmeliyiz diye düşünüyorumm.. | ||
|
||
| mehmet turgut ile harika çalışmalar var hayko'nun .zaten mehmet turgut çok kaliteli işler çıkartan bir fotoğrafçıdır.ispata gerek yok fotoğrafla ilgilenen herkes biliyor zaten kendisi çok yaratıcıdır.hayko ile çok iyi işler çıkartmışlar http://mehmeturgut.deviantart.com/gallery/?offset=24 burada resimler mevcut . hayko ile öyle çok ilgilenmemde çıkınca dinlediğim frekansı yada şarkıyı atla gibi olayım olmadığı birisidir. ya tipini sevmem gibi muhabbetlere girmeye çok gerek var mı? |
||