|
||
| gırtlaktan gidiyo çok hoşuma gtti.kargo konserine gittim hayko da sahne almıştı.iyi ki gitmişim çok beğendim | ||
|
||
| tanımamanz çok kotu...super biri hayko cepkın |
||
|
||
| yeni albumu TANISMA BİTTİ ...harika dınlemenızı tavsiye ederm .... | ||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=y0ouh-Lrpt0 dınleyebılrııs yalnız kalsın |
||
|
||
| hayko cepkin başlı başına bir tarzdır herkezden farklııdır.. | ||
|
||
Hayko Cepkin İyi Bir Müzik Tarzı ı Var İyi Bir Müzisyen Farklı kendine Özgü bir stili var ve ben seviyorum Hayko Cepkini ama bazı arkadaslar ermeni diye dinlemiyorlar ama bosverin ermeni olması hiç birşeyi degistirmez Önemli olan Müzik
|
||
|
||
| süper haykom yaaa manyak adam... | ||
|
||
hayko cepkinn süper bir sese sahip ya canlı performansına ve kendine hayranım brutal vokaline diyecek birşey yok zaten süper süper süper........
|
||
|
||
hayko cepkinn aynen edacım sana süper bi şekil katılıyorum
süper bir sese sahip ya canlı performansına ve kendine hayranım brutal vokaline diyecek birşey yok zaten süper süper süper........ ![]() |
||
|
||
| Bu aralar Ölüyorum ve Yarası Saklı'ya taktım:S | ||
|
||
kapısına kadar gidip de bir kaç dakika ile kaçırmış olmak acı birşey ya
|
||
|
||
açıkçası ilk albümünü pek sevmemiştim, belkide çok dinlemediğimden kaynaklanabilir bilemeyeceğim. fakat tanışma bitti'ye vuruldum resmen harika olmuş ya. kaos, siren, 777 süper
|
||
|
||
| seviyorum ben hayko cepkin i ve şarkılarını ama adam sahnede sanki başka birine dönüşüyor acaip coşuyor bazen gerçektende sakin olması lazım diye düşünüyorum=) | ||
|
||
ben hiç ısınamamıştım ama şu son şarkısı yalnız kalsın çok hoşuma gitti ve albümün geri kalanını gerçekten merak etmeye başladım
|
||
|
||
Hayko çok çok iyi bence...açıkçası dinlerken zevk alıyo insan...
|
||