|
||
| bu akşam saat 22:00 de frekansta... | ||
|
||
| haykoyu çok aşırı severim.. hatta o yüzden evenescence den nefret ediyorum ya.hayko çok zeki ve gizemli,yetenekli,iyi bir adam..onu pek çok şeye tercih edebilirim..( mvö hariç tabiki) | ||
|
||
| haykomu puhaha güldürmeyin ya ne zevki bi tek hayko kalsa müziksiz yaşarım daha zaten haykonun müzikten ne anladığı tartışlr:):)ne ses var ne göruntu:) | ||
|
||
aynen canım ya hayko dinlemektense hiç dinlemem daha iyi görünüt kousuna gelince de adam sırf dövmeleri görünsün diye bişey giymiyor üstüne yahu böyle birşey varmı
|
||
|
||
| evet göruntu derken tip beni ilgilendirmez şimdi haykocular yanlış anlar:) anladık dövmesi var gördük yeter ama bir yere kadar dimi ya alla alla =)=) | ||
|
||
aynen hadi bir klibinde açtın tamam gördük ama bu adam her klibinde çıplak yahu bu kadar da olmaz ki
|
||
|
||
| yahu neden böyle topa tutma ihtiyacı hissettiniz ki..ayrıca bilgi sahibi olmadan edinilen fikirler genelde başa beladır hayko ilk klip çekiminde giyecek bişey bulamamış menajeri ile birlikte yönetmen de yahu boşverin giyme birşey demiş o sebepten öyle bir klip çekmiş sonrada devam etmiş o haliyle..sevmiyorsanız saygı duyarım ama laf da etmeseniz keşke.. | ||
|
||
yahu neden böyle topa tutma ihtiyacı hissettiniz ki..ayrıca bilgi sahibi olmadan edinilen fikirler genelde başa beladır hayko ilk klip çekiminde giyecek bişey bulamamış menajeri ile birlikte yönetmen de yahu boşverin giyme birşey demiş o sebepten öyle bir klip çekmiş sonrada devam etmiş o haliyle..sevmiyorsanız saygı duyarım ama laf da etmeseniz keşke.. aynen katılıyorum.birini sırf görüntüsü yüzünden dinlemek/dinlememek alay etmek bence biraz ayıp..Allah öyle yaratmış,yapmayın arkadaşlar..Belki sevmiyorsunuzdur,saygı duyarım ama dalgada geçmeyin lütfen.
|
||
|
||
yahu neden böyle topa tutma ihtiyacı hissettiniz ki..ayrıca bilgi sahibi olmadan edinilen fikirler genelde başa beladır hayko ilk klip çekiminde giyecek bişey bulamamış menajeri ile birlikte yönetmen de yahu boşverin giyme birşey demiş o sebepten öyle bir klip çekmiş sonrada devam etmiş o haliyle..sevmiyorsanız saygı duyarım ama laf da etmeseniz keşke.. aynen katılıyorum.birini sırf görüntüsü yüzünden dinlemek/dinlememek alay etmek bence biraz ayıp..Allah öyle yaratmış,yapmayın arkadaşlar..Belki sevmiyorsunuzdur,saygı duyarım ama dalgada geçmeyin lütfen. |
||
|
||
| arkadaşlar yanlış anladınz kimsenin goruntusune bişi dediğimz yok bizim evet allah öle yaratmış biz de bunu akıl edeblıyoruz..!!ama kıyafetten bahsettik ki söz ettiğimiz de tek bi klip değildi dövme herkes yaptırır ama bunu bi şekilde abartmak ya da sürekli göstemeye calısmak komik geldi tekrar söyluyorum yanlış anlamayın onun tipine bişi demedik ve bu yorumları yazarken belrttk yanlış anlaşılmasın diye tabi bunu anlamak istemeyenler mutlaka olacaktır ve biz müziği neye göre dinliceimizi gayet iyi bilıyoruz!!! | ||
|
||
yahu neden böyle topa tutma ihtiyacı hissettiniz ki..ayrıca bilgi sahibi olmadan edinilen fikirler genelde başa beladır hayko ilk klip çekiminde giyecek bişey bulamamış menajeri ile birlikte yönetmen de yahu boşverin giyme birşey demiş o sebepten öyle bir klip çekmiş sonrada devam etmiş o haliyle..sevmiyorsanız saygı duyarım ama laf da etmeseniz keşke.. yahu neden böyle topa tutma ihtiyacı hissettiniz ki..ayrıca bilgi sahibi olmadan edinilen fikirler genelde başa beladır hayko ilk klip çekiminde giyecek bişey bulamamış menajeri ile birlikte yönetmen de yahu boşverin giyme birşey demiş o sebepten öyle bir klip çekmiş sonrada devam etmiş o haliyle..sevmiyorsanız saygı duyarım ama laf da etmeseniz keşke.. aynen katılıyorum.birini sırf görüntüsü yüzünden dinlemek/dinlememek alay etmek bence biraz ayıp..Allah öyle yaratmış,yapmayın arkadaşlar..Belki sevmiyorsunuzdur,saygı duyarım ama dalgada geçmeyin lütfen.Arkadaslar adamın sesini beyenmiyorum ben hareketleri bir dengesiz merveye ve buseyede katılıyorum özentilik baska birşey degil iki de bir dövmesini göstermeye calısıyor.Birilerine özeniyor onuda biliyorum..Bu arada Allah öyle yaratmıs diyorsunuz Allah Onu Dövmelimi Yaratmıs ??Kendi tarzı varmıs o zaman bizde yaratalım bir tarz bir dövme birde gözü boyuyalım üstümüzüde cıkartalım bu mu tarz ?? bir bas bir elektro alıp dengesiz dengesiz sarkı söyleyelim bumudur tarz ?? |
||
|
||
yahu neden böyle topa tutma ihtiyacı hissettiniz ki..ayrıca bilgi sahibi olmadan edinilen fikirler genelde başa beladır hayko ilk klip çekiminde giyecek bişey bulamamış menajeri ile birlikte yönetmen de yahu boşverin giyme birşey demiş o sebepten öyle bir klip çekmiş sonrada devam etmiş o haliyle..sevmiyorsanız saygı duyarım ama laf da etmeseniz keşke.. aynen katılıyorum.birini sırf görüntüsü yüzünden dinlemek/dinlememek alay etmek bence biraz ayıp..Allah öyle yaratmış,yapmayın arkadaşlar..Belki sevmiyorsunuzdur,saygı duyarım ama dalgada geçmeyin lütfen.'.birini sırf görüntüsü yüzünden dinlemek/dinlememek ' Arkadasım Biz görüntüsüne falan bakmıyoruz merak etme bu arada biz dalgada gecmiyoruz Kişisel Fikrimiz Hepimizin Ayrı Ayrı Düşünceleri var..Düşüncelerimizi dile getirmek 'Dalga' diye nitelendiriliyorsa Ki burasıda Bir Forum İse Bu bizim en dogal hakkımız Kimse Karısamazda laf'da söyliyemez Tamam mı ?
|
||
|
||
ya yazdıklarımız çok yanlış anlaşılmış yahu biz sadece dövmleri hakkında yorum yapmıştık konu nereye gelmiş böyle arkadaşalr biz sadece dövmeleri hakkında bahsettik 'tip' ten kastımız buydu ama çok yanlış anlaşıldı dalga falan geçmedik dövmeleriyle de tipiylede
|
||
|
||
| gereksiz yere tartışmalara girip ortamı germeyin. herkesin düşüncesine saygı duyalım. beğenen dinler beğenmeyen dinlemez. konuya devam... | ||
|
||
o zaman ben yanlış anlamışım,hepinizden özür dilerim.Bence haykonun özenti bir şeyi yok,sanki dövme yaptıran 2. insan oymuş gibi bahsetmeyelim,lütfen.herkes dövme yaptırabilir bu dövmeyi gösterme diye bir şey de yok bence.adamın böyle bir tarzı var cidden ve hayko öyle dünkü çocuk filan da değil.biraz geçmişine bakarsanız kimlerle çalıştığını öğrenirsiniz.kaliteli bir adam ve kimseyede bir zararı yok , müziği de sert,sert müzik sevmemenizi anlayabilirim tabiiki,zevkler farklıdır.ama sırf sert müzik yapıyor,ilginç makyaj ve imaj değişikliklerinin sık olması onu basit bir adam yapmaz bence.zaten yuxexes e çıkmıştı konu imaja gelmişti güven abi sormuştu 'sık sık değişiklik yapıyorsun'' diye o da ''sıkılyoruz be abi'' filan demişti.laf aramız da güven abide haykoyu çok sever,aynı benim gibi .tekrar özür dilerim,benim hatam yanlış anlamışım sizi,bu konuda burada kapansın zaten. msn muhabbeti oluşturmayalım,forum kurallarını bozmayalım. |
||