|
||
| bence artık kendi stilini bulma vakti geldi de geçyor |
||
|
||
bence hayko bu tarzda kalmalıya ben çok begeniyorum haykonun bu tarzını Hayko bu tarzda kalırsa çok kısa bir süre sonra piyasa olur + bu özenti muhabbetlerinede katlanmak zorunda kalır Marilyn'i örnek aldığı sürece.bence artık kendi stilini bulma vakti geldi de geçyor Haykonun kendi bir tarzı vardı zaten
|
||
|
||
| haykonun zaten bundan önce kendine has bir tarzı vardı ama ben bu halini çok begeniyorum billmiyorum ama bu hali daha güzel | ||
|
||
| yeni albümünü herkesini dinlemesini isterim tanışma bitti 22 mayıs çıkışlı dinlemeyen varsa bir kere dinlemesini isterim haykoyu özellikle yalnız kalsın 1. Yalnız Kalsın - Intro 2. Yalnız Kalsın 3. 777 - Intro 4. 777 5. Bertaraf Et 6. Sonra Görüşelim 7. Sıkı Tutun - Intro 8. Sıkı Tutun 9. Kaos - Intro 10. Kaos 11. Ölüyorum 12. Siren 13. Melekler - Intro 14. Melekler 15. Bilmezsin 16. Bonus |
||
|
||
| şarkıları ve görüntüsü çok güzel | ||
|
||
| Kendimden Ve Herşeyden Çok Severim | ||
|
||
| 777 özenti ya allahım allahım | ||
|
||
| MOR VE ÖTESİNDEN sonra en sevdigim sanatçı kesin HAYKO abi dinlemenizi tavsiye ediyorum | ||
|
||
| rolling stone dergisinden http://www.rollingstone.com.tr/sha72,14@2900.html |
||
|
||
| hayranları belki çok kızacak ama bu adam bana acayip iticigeliyor sankiözellikle iticiolmaya çalışıyor | ||
|
||
| az önce tv daydı ve bir televizyon programı projesi olduğunu söyledi aynı sektörden 2 kişiyle.. | ||
|
||
az önce tv daydı ve bir televizyon programı projesi olduğunu söyledi aynı sektörden 2 kişiyle.. aha aha ben de izLedim ![]() seviyorum bu adamı yahu. merakLa bekLiyorum.. |
||
|
||
az önce tv daydı ve bir televizyon programı projesi olduğunu söyledi aynı sektörden 2 kişiyle.. sunucusuna hayran olduğum bir programdaydı programın ismine bakamadım yalnız for men i sunan kadın dı gamze istanbulluoğlu eski mi yeni mi programdı hiç haberim yok hamit altıntop'un golünü gören var mı? o sıralarda attı
|
||
|
||
bugün makina'nın konuğu olacaktır kendisi
|
||
|
||
Evet şuanda dikkatle izlemekteyiz zaten
|
||