|
||
hayko yu hiç sevmezdim ama bi şarkısını dinledikten sonra sevmeye başladım zeytinli rock fest teki performansı süperdi herkesi coşturdu biraz geç kaldı ama o kadar olsun artık ![]() |
||
|
||
kendini yırtıyo bence klibi mesela çok saçmaydı bence öyle deme bence o sesi çıkartmak ta bi marifet kim bilir nasıl zorlanıyordur kolaysa sen yap
|
||
|
||
evet o sesi çıkarmakta marifet.Ayrıca bağırması çok hoşuma gidiyor.(Kendini yırtmasına değiyor)
|
||
|
||
kendini yırtıyo bence klibi mesela çok saçmaydı bence öyle deme bence o sesi çıkartmak ta bi marifet kim bilir nasl zorlanıodur kolaysa sen yap ![]() ve bir insanın scream&brutal vocali yapıp aynı zamanda sesine ve gırtlağına zarar vermemesi günde en az 1 saat bazı gırtlak alıştırmaları var yapması gerek yani böyle çığırma yırtınma ve bilimum şeyler diyerek azınsanacak bir iş ayriyetten bu da dipnot olsun : kimse scream&brutal vocal yapıp aynı zamanda 90 dk full konser vermek her babyiğidin harcı değildir biz neler gördük 1-2 şarkı sonrasında tıkanıp ara veren müzisyenler mi istersin,vs..... |
||
|
||
hayko ya da bu yakısır!! süper bir site olmuş gercekten..http://www.haykocepkin.com/ |
||
|
||
| tarlada calışırken bu adamın şarkılarının sözlerini ahlaksız sözlere cevirmeyi alışkanlık edindim sanırım. umrun umrumdur. |
||
|
||
Lütfen biri bunun bana şaka olduğunu söylesin ! Siteye girerkenki çalan müzik resmen Moonspell'in Vampiria şarkısından alıntı! Özellikle başı aynı ama sonra araya başka şeylerde koymuşlar ! Hayko severim seni ama kendine özgü olan lütfen ! |
||
|
||
siteye girerkenki çalan müzik dediğin yer orası yalnız kalsın'ın introsu.. hani dinlerken demimde haykoya bu kadar nefret varken dinleyeceğini sanmıyorum hani haykonun yalnız kalsın klibindeki ilk başı var ya orası işte anlamışsındır artık...ya şimdi marilyn manson bitti o mu başladı adam zaten muhteşem kimin niye taklidini yapsın yaa hayko kendine özgü zaten.....haykoyu sevdiğinede tam olarak emin değilim bence iyi bir düşün sevip sevmediğini.
|
||
|
||
kendini yırtıyo bence klibi mesela çok saçmaydı bence öyle deme bence o sesi çıkartmak ta bi marifet kim bilir nasl zorlanıodur kolaysa sen yap ![]() ![]() kendini yırtmasına değiyor mu nasıl bi tanım yaa bilmediğin birşeyi beğenerek kirletme :@ kendini yırtmak değil o brutal vokal ve scream'i................. |
||
|
||
Yanlız kalsın şarkısını biliyorum ilk Rock'n coke'ta dinlemiştim albüm çıkmadan önce ama introsundan haberim yoktu 1. Hayko'nun şimdiye kadar bi çok forumda savunuculuğunu yapmışlığım vardır ama son albümde politikası beni üzdü. En dandik programlara ve konserlere çıkar oldu nereye baksanız bir Hayko konseri var 2. Bir şeyin özgün olup olmadığına karar verebilmen için geniş bir müzik arşivinin olması lazım ve ben diyorumki bu şarkının başı Moonspell - Vampiria! 3. Marilyn'i idol aldığını kendisi itiraf etti bunu biz bi taraflarımızdan uydurmadık ilk önce okuyun röportajlarını sağlam bilgi edinin sonra konuşun! buda 4. |
||
|
||
dur sana özendim bende 1. 2. 3. 4. sıralıcam ![]() -haykonun savunmalığını yaptın iyi de yalnız kalsın'ın introsunu nasıl bilmiyosan ![]() -hayko dandik programlar dediğin yer: genellikle tv8 haykonun o senin deyiminle dandik programlara konserlere çıktığını neden biliyor musun? bilmiyorsunki yazdın ![]() -marilyn'i idol olarak alıyo bunu HAYFANSLAR tabiikide biliyoruz eee işte gelde bunu böylelerine anlat ![]() 4. ben röportajlarını okumasam ve haykoyu bilmesem zaten bi fanı olarakdan senin gibi o dandik programlara konserlere çıkmasına karşı çıkardım.. |
||
|
||
yaa neden hayko ne yaparsa yapsın özenti olarak adlandırılıyor anlamıs degilim hele artık marilyn özentisi lafından nefret ediyorum yaptıkları müzik cok farklı bunu kendisi de söyledi tek ortak özellikleri ikisininde farklı görünmesi.farklı görünen herkse birilerinin özentisi olmak zorunda mı bunu da cözmüs degilim herkesin dilinde aynı sey!! idol alması da onu taklit ediyor anlamına gelmez.evet her sanatcının ve grubun kendilerine idol olarak gordukleri birileri vardır ama bu onları taklit etmelerini gerektirmez.ayrıca evet sitede çalan müzik bence de yalnız kalsın'ın introsu..
|
||
|
||
adını ilk defa sizden duydum bende yeni duydum
|
||
|
||
| hayko adamım ya, marilyn manson köpeği olsun | ||
|
||
inşallah ege rock festivaline gelir ya onun için izin günlerimi ayarladım valla iptal etmesin ya o kadar ayarladık kendimizi. valla gelmeyedebilir zeytinli rock feste de zamanında çıkmadı sırası yaklaşınca daha yeni uçağa binmiş son anda geldi ama yine de onu seviyorum:)
|
||