|
||
| Franz Ferdinand mı bahane ? ilginç... adamlar öldükten sonra bi "beatles" gibi hatırlanacaklar... | ||
|
||
| hayko süperdi yaaaa adam bence içinden gelerek yapıyor bu işi |
||
|
||
| ya bahane derken en iyi performans(görsel de) olmak üzere haykoydu demek istedim | ||
|
||
| rockn coke ciddiye alıp en iyi hazırlananlardandı hayko da şüphesiz dipnot:haykonun müzik hattı röportajı kaçıranlar için haftaya müzik hattında 15:00 - 16:00 da |
||
|
||
| harikaydı.yine hayko gibiydi. | ||
|
||
| ben işteydim gece geldim klipleri seyrettim yine yapmış haykom şovunu harika olmuş yahu müthiş özellikle canlı performansları harika unutulmaz anlar yaşatıyor. | ||
|
||
| röportajlarını izleyen herkesin kabul edeceği üzereee görünüşünden beklenmeyecek kadar mantıklı, aklı başında ve mütevazi ayrıca özgün işler yapabilecek kadar yetenekli bi adam hayko! | ||
|
||
bir de her konserinde "iyi seyirler"demiyor mu bitiyorum yav
|
||
|
||
bende çok düşünceli ama
|
||
|
||
şuan bertarafet şarkısı aklımdan hiç çıkmıyor o şarkıya ben klip bekliyorum zaten bide sıkı tutuna tabi rock'n coke ta bitirişini çok begendim zaten en iyi canlı performansata ona aitti.
|
||
|
||
| inanılmazdı ... | ||
|
||
adamın sesi olmasa da(ki öyle değil çok güzel bir sesi var)sırf sahne şovunu izlemek için giderim be
|
||
|
||
inanılmazdı ... hele o bitirişte bizler çogalıyoruz iyilik kazanacak iyilik büyüyecek harikaydı haykoya.
|
||
|
||
hele sahneye girişi falan koptum zaten ama bayağı pogo oldu
|
||
|
||
| ama herkes şaşırdı haykodan degişik görsel bir şov bekliyordu ama bu kadarda degil heralde. rock'n coke sevmem ama hayko olunca ve performansını bildigim için seyrettim.roce'n coke da benim adıma en güzel an buydu heralde. | ||