|
||
| rock'n coke ta inanılmaz iyiydi yani herzamanki gibiydi:D | ||
|
||
inanılmazdı ... hele o bitirişte bizler çogalıyoruz iyilik kazanacak iyilik büyüyecek harikaydı haykoya. |
||
|
||
| özellikle son albümü (Tanışma Bitti) gerçekten çok güzel ama her yere gidiyor konuk olarak. Kral TV dahil. | ||
|
||
özellikle son albümü (Tanışma Bitti) gerçekten çok güzel ama her yere gidiyor konuk olarak. Kral TV dahil. gitcek tabi yoksa onu tanımayanlar nasıl tanıyacak |
||
|
||
| haykoyu tanıyan tanıyor zaten yaa kendini ispatlamaya çalışmıyorki adam çünkü süper o | ||
|
||
| mütiş bi herif yaa çok iyi alanında tek bi isim bence yeni albümde mütiş olmuş!.. | ||
|
||
| yaptığı müzik süper başka birşey söylemeye gerek yok bence.... | ||
|
||
| şarkılarındaki o alt yapı süper müzik sizi kendine alıyor ve kendinize bişiler çıkarıyosunuz tabi bunlar dinleyen için | ||
|
||
| önceden hiç ilgimi çekmemişti.kesinlikle kendine özgü. | ||
|
||
şarkılarındaki o alt yapı süper müzik sizi kendine alıyor ve kendinize bişiler çıkarıyosunuz tabi bunlar dinleyen için mor ve ötesiyle birlikte bana birşeyler katan iki sanatçılar herşeyleriyle örnekler.
|
||
|
||
| hayko hem ses hem görüntü olarak süper,şarkıları da derin ve mantıklı =) | ||
|
||
| süper şarkıllar yapıyor tanısma bitti albümünde yalnız kalsın süper parça yaa | ||
|
||
| 28 Eylül 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Ooze Venue - IZMIR __________ 12 Ekim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Shaft Jazz & Blues Club - ISTANBUL __________ 20 Ekim 2007 GNL FEST - Berlin Arena - BERLIN __________ 21 Ekim 2007 GNL FEST - ........ - KÖLN __________ 23 Ekim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Yaşardoğu Spor Salonu - SAMSUN __________ 25 Ekim 2007 TRENDSHOW - Lütfi Kirdar KSS - ISTANBUL |
||
|
||
| bertarafet klibi harika olmuş izlemeye deger arkladaşar haykodan gene müthiş bir klip daha geldi. |
||
|
||
| hayko hiç dinlemem şarkıları anlamlı olabilir ama hoşlanmıyorum.kendisine neden şarkının ortasında bağırıyorsun dendiğinde içimdekileri anlatmaya çalışıyorum demiş.herkes içindekileri böyle anlatsatdı ne olurdu bu dünyanın hali,mvö gayet güzel ve her kesimin dinleyebileceği türden müzik yapıyor ama haykoyu belli bir kesim dinliyor. | ||