|
||
hayko hiç dinlemem şarkıları anlamlı olabilir ama hoşlanmıyorum.kendisine neden şarkının ortasında bağırıyorsun dendiğinde içimdekileri anlatmaya çalışıyorum demiş.herkes içindekileri böyle anlatsatdı ne olurdu bu dünyanın hali,mvö gayet güzel ve her kesimin dinleyebileceği türden müzik yapıyor ama haykoyu belli bir kesim dinliyor. hayko şarkının ortasında bagırmasının sebebi evet içimdekileri bagırarak atıyorum dedi bazıları gibi kavga yapıp savaşa destek verip her konuya duyarsızlıga hiç gerek olmadıgı için bagırıyor en azından başkaları gibi kırıp dökmüyor bunu anlatmaya çalışıyor ama anlayamamışsın heralde.
|
||
|
||
| ASLINDA HAYKONUN İLK ALBÜMÜNDEN HİÇBİR ŞARKI DİNLEMEDİM ÇÜNKÜ BEĞENMİYORDUM KİM BU SARI KAFALI ADAM NEDEN DURDUK YERDE BAĞIRIYO GİTMİŞ UZAYDA KLİP ÇEKMİŞ FİLAN İGRENÇ GELMİŞTİ EN BAŞLARDA TAKİ DREAM TV DEN ROCK COKE TAKİP EDİYODUM VE BERTARAF ET ŞARKISINI DİNLEMEK İLK ORDA NASİP OLDU NESE BAYA HOŞUMA GİTTİ CANLI PERFORMANSI SÜPER SAHNESİ SÜPER DAHA SONRA BİLGİSAYARIN BAŞINA GELEREK TANIŞMA BİTTİ ALBÜMÜNDEKİ BÜTÜN ŞARKILARI DOWLOND ETTİMM HEPSİ MÜTİŞŞ AANLAMLI İNSANI ÇILDIRTAN HOŞ ŞEYLER İSTEYEN BEĞENSİN İSTEYEN BEĞENMESİN HİÇ BİŞEY FARKETMİYCEK ADAM İŞİNİ YAPMAYA DEVEM EDİCEK AMA BENCE TÜRKİYEYİ DIŞARDA TEMSİL EDEBİLCEK Bİ İSİMMMM | ||
|
||
| 28 eylül Ooze Venue - IZMIR de olcak büyük bir bu konseri kaçırmam ordayım haykoyu canlı seyretmek bir hayli hoş oluyor çünkü. | ||
|
||
ASLINDA HAYKONUN İLK ALBÜMÜNDEN HİÇBİR ŞARKI DİNLEMEDİM ÇÜNKÜ BEYENMİYODUM KİM BU SARI KAFALI ADAM NEDEN DURDUK YERDE BAĞIRIYO GİTMİŞ UZYDA KLİP ÇEKMİŞ FLN İGRENÇ GELMİŞTİ EN BAŞLARDA TAKİ DREAM TV DEN ROCK COKE TAKİP EDİYODUM VE BERTARAF ET ŞARKISINI DİNLEMEK İLK ORDA NASİP OLDU NESE BAYA HOŞUMA GİTTİ CANLI PERFORMANSI SÜPER SAHNESİ SÜPER DAHA SONRA BİLGİSAYARIN BAŞINA GELEREK TANIŞMA BİTTİ ALBÜMÜNDEKİ BÜTÜN ŞARKILARI DOWLOND ETTİMM HEPSİE MÜTİŞŞ AANLAMLI İNSANI ÇILDIRTAN HOŞ ŞEYLER İSTEYEN BEYENSİN İSTEYEN BEYENMESİN HİÇ BİŞEY FARKETMİYCEK ADAM İŞİNİ YAPMAYA DEVEM EDİCEK AMA BENCE TÜRKİYEYİ DIŞARDA TEMSİL EDEBİLCEK Bİ İSMMMM Korsana Hayır !!...Neden download ediyorsun arkadaşım,albümü alsana..
|
||
|
||
| download diye bir kelime yok türkçede..türkçe yazalım..ayrıca sevdiğiniz bir sanatçının albümünü indirmek yerine alırsanız ilerde tekrar yeni müziklerle buluşma şansını elde edersiniz..albüm alınmazsa yeni albüm gelmez..korsana hayır !!!! | ||
|
||
egerock 21ekime ertelendii..haykoda iptal edildi diyorlar ama umarım gelirr gerçi gelsede gelmesede... ben ordayımmm!
|
||
|
||
| 25 ekimde yine tren showda 1kasım eskşehir patlıcan konserlerinde ve 2 kasım ankara saklı kentte ondan önce 23 ekim samsunda 12 ekim istanbul shafta 18 ekim eskişehirde hayko kadar konser veren yoktur heralde inş herzaman versin | ||
|
||
| rockn coke en iyisiydi farklı bir tarz herseyiyle süper yaaa!!! | ||
|
||
| 2 Kasim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Saklikent - ANKARA 1 Kasim 2007 AVEA Patlican Konserleri - Kapali Spor Salonu - ESKISEHIR 27 Ekim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Jasmine Court - GIRNE 25 Ekim 2007 TRENDSHOW - Lütfi Kirdar KSS - ISTANBUL 23 Ekim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Yaşardoğu Spor Salonu - SAMSUN 12 Ekim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Shaft Jazz & Blues Club - ISTANBUL haykonun belirlenen konser turneleri. |
||
|
||
| hayko cepkin sevenlerine masstıval 2007 açılışı gerçekleştiren hayko cepkin bir daha alkışlar pazartesi günü 22:00 de hayal sahnesinde tekrarı ise perşembe günü 22:00 de 10 ekim 2007 yüxexeste hayko 22:00 de tekrarı ise 14 eylül 2007 de 22:00 de hayko hayranlarına duyrulur başta kendime |
||
|
||
| ya haykoya bağırıyor demekten vazgeçin ya adam süper artık kabul edin lütfen |
||
|
||
okulumu seviyorum yaa.. bizi trend show'a goturuyorlar.sonunda muzeler dısında mantıklı bir yere gezi yapmayı akıllarına getirdiler.
|
||
|
||
| Müzikal bakımdan ilk albümü çok kaliteli bir albümdür.Hatta son yıllarda çıkan en kaliteli albüm diyebilirim. Son albümünde ise,daha çok güzelim parçaları bölmüş,parçanın sonunda veya yarısında scream atmaya kalkmış fakat ses efect ve kullandıgı kanal pedallar bile ona yardım edememiştir.Gaz parça yapma uğruna kendini harap etmiştir diyebilirim.oysaki biz hayko yu pyscodely haliyle seviyorduk. biraz melankoni,biraz agresiflik... |
||
|
||
valla manyak adam hayko yaa muhabbeti falan ozellikle cok iyi bi muhabbet edin zaten muzige bakış acınız degisir herkese tavsiye ederim!
|
||
|
||
| efes dark roxy müzik günleri finalinde tanışmıştım.iyi müzisyen hoş sohbet adamı fakat,son albüm cidden cok endustriyel.Daha cok gaz parça yapma uğruna harcamış zamanını.Scream vokal diye tabir ettiğimiz,vokal çeşidini denemiş pekde güzel olmamış. ilk albümdeki kaliteden bu albümde zerre kadar yok diyebilirim tekrardan. |
||