|
||
| sana katılmayacagım ben bu albümüde ilk albüm kadar estetik ve çok güzel buluyorum. | ||
|
||
| bu adam neler yapıyor böyle arkadaşlar izmiri ayagı kaldırdı ooze venue de verdigi konser müthişti.hastayım haykoya. |
||
|
||
| saol kaygusuz[ quote author=Man on the Moon link=topic=46.msg122436#msg122436 date=1191340012] efes dark roxy müzik günleri finalinde tanışmıştım.iyi müzisyen hoş sohbet adamı fakat,son albüm cidden cok endustriyel.Daha cok gaz parça yapma uğruna harcamış zamanını.Scream vokal diye tabir ettiğimiz,vokal çeşidini denemiş pekde güzel olmamış. ilk albümdeki kaliteden bu albümde zerre kadar yok diyebilirim tekrardan. [/quote] tam tersine ilk albümünde süper di şimdi süperin de ötesinde |
||
|
||
| ben kötü demedim.sadece ilk albümdeki müzikal kaliteyi bu albümdeki gereksiz bağırmalara bırakmış.scream vokal yapman için %70 doguştan gırtlak olması lazım,geri kalan da egitim.egitimli bir sesi var fakat scream de işin çılkını çıkarıyor. marilyn i örnek alıyor büyük ihtimalle ama marliynin sesi doğuştan parçalı.ve efect yok.hayko acayip efect e yükleniyor ve kalitesi bagırışlar cıkıyor. |
||
|
||
| çıkış parçası güzeldi,hatta birkaç parçasını da beğeniyorum.. bağırış olayı bazılarına ters geliyor türkiyede bu örnekte pek yok çünkü sanatçı.. ama açıkcası olur olmaz yerde yapması bana abes da geliyor müzik kalitesini düşürüyor ve böyle giderse sanırım kalmayacakta.. |
||
|
||
| 2. albümüyle beni kendisinden acayip soğuttu.halbuki 1. albümü ne güzeldi şimdi her şarkının içerisinde bağırmalar falan yapay geliyo hani bir-iki kere yapması, tamam birşey demiyorum ama her şarkıda yapıyor,soğutuyor kendini | ||
|
||
bazen bağırmasını heyecanla bekliyorum.... bazende bağıracağını anladığım zaman zaplıyorum ![]() |
||
|
||
| bana göre iki albümde birbirinden hoş ve güzel özellikle bu son albüm bitiyorum ya bu şarkılara.scream atması apayrı bir olay zaten. | ||
|
||
| hayko cepkin bugün dream tv'de hayal sahnesinde saat 21.00.... | ||
|
||
hayko cepkin bugün dream tv'de hayal sahnesinde saat 21.00.... işte olucam birisi videoyu kaydedebilirmi arkadaşlar.kaçırdım haykoyu bugün.
|
||
|
||
| dream kapalı be ya | ||
|
||
| 18 ekimde 222 park ta eskişehirde..çok mutluyum..ön grupta piiz çıkacak..daha bi mutluyum..gidecek olan arkadaşlar varsa birlikte gidebiliriz.. | ||
|
||
hayko hiç dinlemem şarkıları anlamlı olabilir ama hoşlanmıyorum.kendisine neden şarkının ortasında bağırıyorsun dendiğinde içimdekileri anlatmaya çalışıyorum demiş.herkes içindekileri böyle anlatsatdı ne olurdu bu dünyanın hali,mvö gayet güzel ve her kesimin dinleyebileceği türden müzik yapıyor ama haykoyu belli bir kesim dinliyor. hayko şarkının ortasında bagırmasının sebebi evet içimdekileri bagırarak atıyorum dedi bazıları gibi kavga yapıp savaşa destek verip her konuya duyarsızlıga hiç gerek olmadıgı için bagırıyor en azından başkaları gibi kırıp dökmüyor bunu anlatmaya çalışıyor ama anlayamamışsın heralde. |
||
|
||
| anlatabildiysem güzel,yani güzel güzel anlatmak veya düzgün şarkılarla insanın kafasını karıştırmak varken bağırarak komaya sokmak iyi değil | ||
|
||
anlatabildiysem güzel,yani güzel güzel anlatmak veya düzgün şarkılarla insanın kafasını karıştırmak varken bağırarak komaya sokmak iyi değil neden degil acaba bence tarzı ve scream'lı vokalleri harika bize biraz kabus yaşatsın yeter.
|
||